8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii din Sadova invata in trei schimburi

Elevii din Sadova invata in trei schimburi

Trei scoli din comuna Sadova – Dolj au fost cuprinse intr-un program cu finantare de la Banca Mondiala, obiectivele principale constind in construirea de grupuri sanitare, puturi de alimentare cu apa potabila, incalzire centrala si dotare cu mobilier nou.

Directoarea coordonatoare a celor trei scoli, Elena Ceapa, impreuna cu primarul V. Jianu sustin ca „din expertiza tehnica facuta la Scoala din comuna Sadova, in urma calamitatii din 10 iunie 2002, se deduce ca este absolut necesar ca unitatea de invatamint sa fie cuprinsa intr-un program de reabilitare si reconsolidare“.

Consiliul Local Sadova a transmis recent la ISJ Dolj o adresa oficiala, prin care solicita „interventia conducerii inspectoratului la forurile superioare, astfel incit Scoala Sadova sa fie trecuta pe lista unitatilor de invatamint care urmeaza sa fie reabilitate si consolidate“.

Directorul ISJ Dolj, Aristidie Gheorghiu, spune ca problema este reala si a dat asigurari ca aceasta se va solutiona. In Sadova sint cei mai multi elevi din mediul rural, peste 860, care invata in trei schimburi fiind afectat procesul instructiv-educativ din cauza deteriorarii grave a unuia dintre cele trei localuri scolare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS