17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCapac de canal furat de cinci ori

Capac de canal furat de cinci ori

Trecatorii din zona Ciuperca, mai exact cei care trec prin in apropierea ruinii Salii Polivalente din Craiova, risca sa ajunga in canalizarea orasului daca nu sint atenti pe unde merg. Si asta, pentru ca amatorii de fier vechi au luat capacul de fonta de la una din gurile de canal.

Ioan Iordache, de 51 de ani, din Craiova, era sa faca baie in apa menajera a orasului: „Gura de canal este pe trotuar, la un pas de carosabil, si are peste patru metri adincime. Daca cineva are ghinionul sa coboare dintr-o masina chiar in dreptul gurii de canal, ajunge direct in canalizare. Eu era sa patesc acest lucru. Desi capacul a disparut de mai bine de o luna, nimeni nu a luat vreo masura in acest sens, iar groapa nu este nici macar semnalizata.

Regia de Apa Craiova sustine ca numai de la inceputul acestui an capacul respectiv a fost inlocuit de cinci ori. „O echipa a regiei a fost deja la fata locului, a semnalizat groapa, a luat masuri si in citeva zile va fi inlocuit capacul furat“, a declarat Steliana Badescu, purtatorul de cuvind al regiei. Anual, in Craiova sint inlocuite peste 900 de rame complete pentru gurile de canal, capace sau gratare de la gurile de scurgere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS