12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStarea procurorului Ionel Bleoanca, in continuare critica

Starea procurorului Ionel Bleoanca, in continuare critica

Medicii bucuresteni si conducerea Parchetului Mehedinti au solicitat sprijin pentru gasirea unui donator cu grupa de singe 01 RH negativ

Medicii Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti au solicitat ieri sprijinul conducerii Parchetului de pe linga Tribunalul Mehedinti, pentru a gasi donatori cu grupa de singe 01 Rh negativ, de care are nevoie procurorul mehedintean Ionel Bleoanca. Acesta este internat in stare deosebit de grava la Sectia de terapie intensiva a unitatii medicale bucurestene, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier, petrecut simbata dupa-amiaza, in jurul orei 14.30.

In timp ce se indrepta dinspre Constanta spre Drobeta Turnu Severin, cu autoturismul Citroen Xsara, cu numarul de inmatriculare B 22247, pe Drumul National 3A, in afara localitatii Fetesti, judetul Ialomita, acesta a pierdut controlul volanului.

Masina a parasit partea carosabila si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. In urma impactului, doua persoane aflate in autoturism, respectiv fiica si matusa procurorului mehedintean, au decedat. Sotia sa, aflata pe bancheta din spate a masinii in momentul producerii accidentului, a suferit multiple traumatisme, dar starea sa este stabila. „Noi am primit apelul conducerii Parchetului Mehedinti, si am anuntat salariatii nostri sa faca un gest umanitar in cazul in care au aceasta grupa de singe“, a spus Marius Preda, directorul Combinatului de apa grea ROMAG Prod, una dintre unitatile economice unde reprezentantii Parchetului de pe linga Tribunalul Mehedinti au solicitat sprijin.

Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca sint in continuare rezervati si au declarat ca starea procurorului Ionel Bleoanca este foarte grava, el suferind multiple traumatisme craniene, toracice si fracturi ale membrelor superioare si inferioare. La 33 de ani, Ionel Bleoanca este unul dintre cei mai tineri procurori ai Parchetului de pe linga Tribunalul Mehedinti. El a fost mai intii judecator la Tribunalul Mehedinti, iar apoi a devenit procuror la Sectia Cercetari Penale a Parchetului. De aproximativ un an, Ionel Bleoanca indeplinea si functia de purtator de cuvint al institutiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS