6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSoselele Olteniei, insingerate

Soselele Olteniei, insingerate

Aterizare cu rotile-n sus

Saptamina a inceput cu stingul pentru unii dintre vitezomanii participanti la traficul rutier. Pentru ca soferii au uitat de prioritate si de viteza redusa, doua masini s-au ciocnit violent la intersectia strazilor Sfintii Apostoli cu Ulmului, din Craiova.

Un Audi cu numarul de inmatriculare DJ-05-YDK, care circula pe strada Ulmului, a intrat in intersectie fara sa se asigure, lovind Dacia 1300, cu numarul de inmatriculare DJ-01-HLM, care circula regulamentar pe strada Sfintii Apostoli.

In urma impactului, Dacia „a zburat“ aproape zece metri si a aterizat cu rotile in sus. In cadere a lovit o alta masina, Dacia 1300, cu numarul de inmatriculare DJ-06-GGD, parcata pe strada Sfintii Apostoli. Soferii celor doua autoturisme implicate in accident s-au ales doar cu o sperietura zdravana si cu un buget grav avariat.

Pentru ca nu a acordat prioritate, Nicolae Ungureanu, de 62 de ani, din Craiova, soferul autoturismului Audi, va trebui sa scoata bani din buzunar atit pentru repararea celor doua Dacii, cit si pentru propria masina.

Mercedes vs. Raba: un mort si patru raniti

O persoana a decedat, iar alte patru au fost ranite, in urma unui accident de circulatie produs duminica dupa-amiaza pe raza localitatii Floresti, judetul Mehedinti.

Soferul unui autoturism Mercedes, cu numarul de inmatriculare GJ-83-TAL, a intrat in coliziune cu un autovehicul Raba, cu numarul de inmatriculare GJ-17-CIA.

In urma impactului deosebit de puternic, Gheorghe Tudor, de 35 de ani, pasager pe bancheta din dreapta fata a autoturismului Mercedes, a decedat. Medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti au reusit sa salveze viata soferului Ionel Vasilache, de 40 de ani, si a altor doua fetite, de noua, respectiv 11 ani, aflate pe bancheta din spate a autoturismului Mercedes, care

s-au ales cu rani usoare.

Soferul autovehiculului Raba, Filip Daniel, care venea dinspre Alexandria, a fost si el ranit, dar este in afara oricarui pericol. „Am fost solicitati pentru un accident rutier grav, in urma caruia o persoana a decedat, iar o alta a fost grav ranita, avind plagi multiple la nivelul extremitatii cefalice, dar cu functiile vitale pastrate“, a spus medic Aurelia Veropaieff, directoarea Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti.

Pentru scoaterea cadavrului dintre fiarele contorsionate, a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare al pompierilor mehedinteni. „Grupul de pompieri <<Drobeta>> a primit un apel, in jurul orei 17.15, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Mehedinti, prin care s-a solicitat interventia imediata a echipajului de descarcerare.

La sosirea noastra, victima, Gheorghe Tudor, era in autoturism, blocata pe scaunul din dreapta fata, fiind decedata“, a spus lt. Liviu Boruga, purtatorul de cuvint al Grupului de pompieri „Drobeta“. Cauza accidentului se pare ca a constituit-o oboseala la volan, dar politistii mehedinteni cerceteaza imprejurarile exacte, pentru stabilirea soferului vinovat.

Un Cielo a intrat in tren

Un grav accident de circulatie s-a produs ieri-dimineata, pe DJ 673, in dreptul localitatii Bolbosi. In urma impactului cu un tren de marfa care transporta carbune de la Matasari la Termocentrala de la Isalnita, un autoturism Cielo s-a facut zob. Alexandru Ciocirlan, de 28 de ani, din Craiova, soferul masinii, nu a respectat semnalizarile de la trecerea de cale ferata si a izbit frontal trenul, care trecea prin Bolbosi.

Alin Ciocirlan, de 18 ani, din Craiova, elev, a murit pe loc, soferul fiind transportat in stare grava la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Alti doi tineri care se aflau pe bancheta din spate a autoturismului au scapat cu viata, fiind scosi dintre fiarele contorsionate ale masinii de catre un echipaj al SMURD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS