17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCu pistolul pe sub nasul vamesilor

Cu pistolul pe sub nasul vamesilor

Un tinar de 24 de ani din comuna doljeana Rast este cercetat pentru contrabanda si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce politia l-a prins cu un pistol.

In urma unei informatii potrivit careia Alin Patran, de 24 de ani, ar poseda o arma de foc fara a avea permis, politistii din Rast si cei din Bailesti l-au „vizitat“ pe acesta pe nepusa masa duminica. La perchezitie, oamenii legii au descoperit la domiciliul lui un pistol italian marca BREVATATA, de calibru 6 mm, cu incarcator fara munitie.

Invitat la post pentru a da socoteala despre arma gasita, Patran a sustinut ca a gasit pistolul pe strada, in Iugoslavia, unde a lucrat o vreme, introducindu-l ilegal in tara pe sub nasul vamesilor pe 12 iulie.

„Deocamdata, trebuie sa stabilim daca arma functioneaza, pentru ca pistolul este destul de vechi, urmind apoi sa propunem masurile legale impotriva faptuitorului“, a mentionat comisarul sef Constantin Stoiculescu, seful Biroului Arme, Munitii, Substante Toxice din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.

Pentru fapta sa, Alin Patran risca sa primeasca pina la sapte ani de puscarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS