9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBate gongul concursului de competenta

Bate gongul concursului de competenta

Conducerea ISJ Dolj a avut ieri o sedinta de instruire a presedintilor si membrilor comisiilor din cele noua centre ale examenului de competenta pentru cadrele didactice, in sala de festivitati a Colegiului National „Elena Cuza“ din Craiova. Inspectorul general adjunct al ISJ Dolj, Monalisa Galeteanu, presedintele comisiei judetene a concursului de titularizare, a spus ca pina pe 15 iulie, ora 16.00, la toate centrele de examen vor fi afisate listele cu candidatii repartizati pe sali.

Accesul candidatilor in sali se va face miercuri, 16 iulie, intre orele 7.30-8.30, pe baza cartii sau a buletinului de identitate. De asemenea, Monalisa a abordat in sedinta necesitatea exigentei profesorilor supraveghetori: „Un membru al comisiei de examen va urmari ca fiecare dintre candidati sa primeasca subiectul corespunzator disciplinei la care sustine concurs. Supraveghetorii au obligatia sa elimine din concurs toti candidatii surprinsi copiind si pe cei care transmit solutii cu privire la subiecte, dupa care vor incheia proces-verbal in acest sens“.

Inspectorul general al ISJ Dolj, Constantin Busoi, a afirmat ca profesorii care au dosare incomplete au posibilitatea sa le completeze pina pe 15 iulie, ora 16.00. Acesta a oferit detalii pentru a se preintimpina anumite deficiente: „In fiecare centru de examen trebuie sa existe doua copiatoare xerox performante pentru multiplicarea subiectelor si inca unul, de rezerva, in cazul in care vreunul se defecteaza pe parcurs“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS