10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZiarist agresat in piata la Plenita

Ziarist agresat in piata la Plenita

Cristian Toma, reporterul cotidianului Editie Speciala de Oltenia, a fost agresat simbata de un comerciant din piata agroalimentara din Plenita. Ziaristul a primit o sesizare cum ca in piata respectiva se vinde carne in conditii insalubre, care pot dauna sanatatii consumatorilor. Simbata, el s-a deplasat la Plenita pentru realizarea unui reportaj si a fost agresat de Stefan Gidea.

„In piata din Plenita se desfasoara un comert insalubru. Nici unul dintre comerciantii de acolo nu are autorizatie si nici piata nu are avizele de functionare necesare. Carnea este asezata pe niste mese murdare si o biziie mustele. Cind m-au vazut cu aparatul au vrut sa mi-l sparga, apoi m-au pus jos si au inceput sa dea cu picioarele in mine. Unul dintre ei lucreaza la Asociatia Judeteana a Pescarilor si Vinatorilor“, a spus Cristian Toma.

In urma loviturilor primite, reporterul a fost transportat la Spitalul din Plenita pentru a primi ingrijiri medicale, iar agresorul Stefan Gidea este cercetat de politisti pentru savirsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS