17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePiine cu excremente de sobolan de la PAN GROUP

Piine cu excremente de sobolan de la PAN GROUP

Simbata ne-a vizitat la redactie un craiovean care a avut surpriza neplacuta de a descoperi excremente de sobolan in piinea cumparata de la un magazin al PAN GROUP.

„Vineri, nevasta-mea a cumparat piine de la magazinul fabricii PAN GROUP din Rovine. Cind a ajuns acasa, copilul a rupt-o si a avut surpriza sa constate ca in interior se afla un excrement de sobolan. Cum se poate asa ceva? Ar trebui sa controleze cineva conditiile in care se fabrica piinea pe care o maninca majoritatea craiovenilor“, a declarat Traian Burtea, din cartierul craiovean Rovine.

Cu piinea in sacosa, patitul a dat o raita pe la magazinul de unde o cumparase, ca sa le aduca la cunostinta vinzatoarelor „bucuria“ pe care a patit-o: „Le-am intrebat pe vinzatoare de unde aduc piinea pe care o vind. Mi-au spus ca o primesc de la fabrica din Craiovita Noua. Cind le-am aratat piinea cumparata cu o zi inainte de la ele si am spus ca o sa reclam la Protectia Consumatorului, au incercat sa ma convinga sa le-o dau lor, ca mi-o schimba, numai sa nu depun reclamatie. Dar nu le-am dat piinea cu pricina, pentru ca trebuie sa dovedesc ce mi s-a intimplat“.

Contactat telefonic, directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Dolj, Petre Dumitrescu, a precizat ca va dispune un control amanuntit, pentru a stabili in ce conditii au ajuns excrementele de sobolan in piine, in timpul procesului de fabricatie, pentru ca „o asemenea fapta este deosebit de grava“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS