20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHotii au inceput sa se fure intre ei

Hotii au inceput sa se fure intre ei

Hotii de la Penitenciarul din Tirgu Jiu au inceput sa se fure intre ei. Politia Tirgu Jiu a fost pusa, in urma cu citeva zile, in fata unui fapt mai putin obisnuit. La sediul politiei a sosit de la Parchet o adresa prin care li se solicita oamenilor legii sa cerceteze un furt petrecut la penitenciar. Cel reclamat ca a furat este un hot condamnat pentru furt calificat, care si-a jefuit colegul de camera, condamnat si el tot pentru furt. Pagubitul, Barbu Dragman, de 41 de ani, a formulat o plingere penala in care il reclama pe Florin Iordache Buculea, coleg de camera, care i-a furat din geanta tigari si cafea. Barbu Dragman le-a scris procurorilor urmatoarele:

„Mentionez ca doresc sa ma judec cu acesta, tinind cont ca aceasta fapta s-a petrecut in timp ce executa un mandat tot pentru furt. Sa fie pedepsit conform legilor in vigoare. Nu s-a gindit nici o clipa la familia mea; copiii mei o duc foarte greu. A fost cinstit mereu de familia mea… Nu vreau sa imi fac singur dreptate“, isi incheie detinutul plingerea.

Comandantul Politiei Tirgu Jiu, Liviu Balanescu, a spus ca angajatii vor trata acest caz ca pe oricare altul petrecut afara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS