10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitistii craioveni au dat iama in boschetari si zarzavagii

Politistii craioveni au dat iama in boschetari si zarzavagii

In cadrul programelor „Strazi linistite – oras mai sigur“ si „Pentru comunitate – impreuna cu cetatenii“, politistii doljeni au actionat joi dimineata pentru a combate actele de violenta si specula cu produsele agricole.

Boschetarii au fost treziti cu noaptea-n cap de efectivele de la Politia Judiciara si Ordine Publica din cadrul IJP Dolj. In urma descinderii in 14 imobile parasite ori aflate in constructie, au fost retinute patru persoane care se faceau vinovate de comiterea infractiunii de furt, si Tudor Paroiu, de 51 de ani, caruia ii expirase intreruperea executarii unei pedepse de zece ani pentru savirsirea infractiunilor de fals, uz de fals si inselaciune.

De asemenea, sapte minori au fost internati in centre de ocrotire, iar alti noua au fost incredintati familiilor. Politistii Serviciului economic-financiar au actionat in Piata Centrala pentru a preveni si combate ilegalitatile savirsite de persoane care exercita presiuni asupra producatorilor agricoli, determinindu-i sa-si vinda marfa in scopul revinzarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS