10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFamilia Mischie demisioneaza de patru ori

Familia Mischie demisioneaza de patru ori

Nicolae Mischie, presedintele Consiliului Judetean Gorj, a declarat ca a demisionat din mai multe functii pe care le ocupa.

Prima pe care acesta a anuntat-o ieri in conferinta de presa a PSD a fost aceea a sotiei sale, Sanda Mischie, care va renunta la functia de directoare a Directiei de Sanatate Publica Gorj in favoarea celei de consilier local. Nicolae Mischie va renunta la functia de presedinte al Adunarii Generale a Actionarilor a Clubului de fotbal Pandurii Tirgu Jiu, dindu-si demisia si de la societatile comerciale unde era asociat: SC SANDANIC SRL, firma pe care functioneaza tipografia luata cu fonduri Phare, si SC SMANIC SRL din zona defavorizata Matasari.

„Prima demisie pe care v-o spun este cea a sotiei mele din functia de sefa a Directiei de Sanatate Publica. Eu mi-am dat demisia din AGA la fotbal. Nu pot sa stirpesc mafia din fotbal. Am incercat, dar n-am reusit. Mi-am dat demisia si de la SANDANIC si SMANIC. Referitor la consilierii incompatibili, pina vineri vom avea o situatie cu toata lumea si ce a decis fiecare“, a spus Nicolae Mischie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS