20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadrele medicale viseaza la al treisprezecelea salariu

Cadrele medicale viseaza la al treisprezecelea salariu

Cadrele medicale din sistemul sanitar doljean vor primi cel de-al treisprezecelea salariu pina cel mai tirziu pe 30 iunie. Potrivit liderului SANITAS Dolj, Ileana Ionescu, exista un acord incheiat in acest sens intre sindicate si guvern, precum si promisiuni ferme ca vor fi gasite surse de finantare.

„Am renuntat la declansarea grevei generale in ideea ca guvernul se va tine de promisiune. Presedintele Marius Sfetcu si membrii biroului executiv al Federatiei SANITAS se intilnesc la Bucuresti cu conducerea Ministerului Sanatatii si Familiei si cu reprezentanti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pentru discutii privind modalitatile de plata a celui de-al treisprezecelea salariu“, a precizat Ileana Ionescu.

Este a doua oara in decurs de mai putin de trei luni cind guvernul le promite cadrelor medicale cel de-al treisprezecelea salariu. Printr-un protocol semnat cu reprezentantii SANITAS in luna martie, guvernul asigura cadrele medicale ca isi vor primi cel de-al treisprezecelea salariu pina la sfirsitul lunii aprilie, insa promisiunea nu s-a materializat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS