3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGreva foamei pe canicula

Greva foamei pe canicula

Ion Udrescu, de 40 de ani, din Motru, a intrat in greva foamei, pentru ca de sase ani nu reuseste sa-si gaseasca un loc de munca. El a ales ca loc al protestului scarile Prefecturii Gorj. La o temperatura de 35 de grade Celsius, barbatul a declarat dupa o ora de stat in soare ca deja se simte foarte rau, dar nu va renunta la protest pina nu va primi un loc de munca.

„De sase ani, de cind am luat ordonanta, nu reusesc sa-mi gasesc serviciu. Toti ma mint si ma amina de la o zi la alta. Am sotia insarcinata in luna a cincea si traim din mila socrilor. Nu o sa am cu ce sa-mi cresc copilul. Am lucrat citeva luni la OLSERVMIN, dar apoi nu m-au mai primit. Sint disperat si nu ma ajuta nimeni. M-au mai pacalit si am renuntat la greva anul trecut, dar de data asta nu plec de aici pina nu rezolv“, a spus Ion Udrescu.

Barbatul a apelat la aceasta forma de protest si anul trecut, in luna august, cind a stat trei zile pe scarile prefecturii. Protestatarul a reclamat atit Primaria Motru, cit si Prefectura Gorj la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, pe motiv ca il impiedica sa munceasca si sa traiasca decent. Ion Udrescu spune ca a primit raspuns ca plingerea sa va fi cercetata si ii va fi comunicat rezultatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS