5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNepotul presedintelui CJ Olt - campion european la karate

Nepotul presedintelui CJ Olt – campion european la karate

Ionica Stefan, nepotul presedintelui Consiliului Judetean Olt, component al clubului Bushido Slatina si detinator al centurii maro la karate traditional fudokan, a devenit campion european la acest sport. Avind 12 ani, el a participat la Campionatul European de Karate Traditional Fudokan pentru copii, desfasurat zilele trecute la Varsovia, reusind sa cistige trei medalii: aur la proba kumite, echipe masculin copii 1, aur la proba de kata, echipe masculin copii 1 si argintul la proba de kata individual.

Presedintele clubului unde este legitimat Ionica Stefan, Alin Andrii, a declarat ca la acest campionat au participat aproximativ 700 de sportivi din 21 de tari. Alin Andrii este nemultumit de faptul ca la europenele din Polonia nu a putut face deplasarea si a doua membra a clubului, care reusise sa se califice. Este vorba despre Georgiana Stefan, de 12 ani, detinatoare a centurii maro, care a obtinut locul cinci la Campionatele Nationale.

Neparticiparea sa la competitia din Polonia a fost cauzata de lipsa fondurilor si de faptul ca autoritatile locale nu au sprijinit financiar deplasarea la Varsovia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS