3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMortii putrezesc in apa

Mortii putrezesc in apa

Mai multe morminte din cimitirul Municipal din Tirgu Jiu sint inconjurate cu apa care balteste in jurul placilor de ciment. Din loc in loc, crucile stau in apa verde, plina de matasea broastei. Familiile care au mortii ingropati in aceasta zona a cimitirului se pling ca fenomenul se repeta in fiecare an, iar cele mai afectate sint mormintele din cimitirul nou, care a fost extins intr-o zona mlastinoasa. Pentru ca primavara a fost ploioasa, cei care au rude ingropate in partea noua a cimitirului spun ca nu s-au putut apropia de acestea pentru a aprinde o luminare de Pasti.

„Este o zona destul de mlastinoasa si asa se intimpla in fiecare an, dupa ploi. Sint zile cind apa trece de placa mormintului. In fiecare mormint de aici este apa. Cel mai rau este ca unii dintre proprietari nici nu mai trec prin cimitir, nu fac curat si atunci apa balteste si caanul acesta“, a spus directorul DSC.

Acesta a precizat ca intelegerea cu CNLO s-a facut dupa ce mai multi angajati ai companiei si-au construit case in cartierul Primaverii. Pentru ca nu aveau si un cimitir, directorii din CNLO au promis rezolvarea problemei apei din cimitirul nou cu permisiunea ca familiile angajatilor sa primeasca locuri de veci in acest loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS