17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsilierii locali - impotenti si constipati

Consilierii locali – impotenti si constipati

• Dinel a amenintat ca din vara va pune echipa de fotbal Universitatea in bratele orasului • Cei care au votat „impotriva“ au invocat lipsa unui cadru legal in rezolvarea acestei situatii, dar au spus ca oricum nimeni nu garanta ca Staicu ar fi folosit terenurile pentru Centrul de copii si juniori al clubului • Ei s-au bazat pe o afirmatie mai veche a lui Dinel, conform careia juniorii il obliga la cheltuieli nedorite • Refuzindu-l pe Staicu, n-ar fi exclus ca Primaria Craiova, actionara si ea la club, sa preia comanda pepinierei Universitatii

Dinel Staicu a mizat, din nou, pe influenta sa la clasa politica locala si a pierdut. In sedinta consiliului local de saptamina aceasta, alesii urbei au refuzat orice implicare a administratiei in realizarea Centrului de copii si juniori, pe terenul din spatele Salii Polivalente, concesionat clubului pe cinci ani, dar de fapt apartinind domeniului public. Administratia urma sa vina cu un aport in natura, respectiv terenul cu pricina si cele doua cladiri aferente, in schimbul unui numar de actiuni la club, iar Dinel, cu banii necesari investitiei. Numai ca alesii locali s-au aratat sceptici privind eventuala investitie a lui Dinel in acest centru si au votat 17-11 impotriva.

Pentru acest centru, patronul alb-albastrilor urma sa faca un efort financiar de „vreo trei-patru miliarde de lei“, in masura in care, in perioada transferurilor, nu a fost in stare sa achizitioneze jucatorii de valoare pe care antrenorul Cirtu pusese ochii. Ar fi insemnat ca Staicu sa scape mult prea usor de „cheltuielile uriase“ de 800 de dolari pe luna, contravaloarea chiriei pentru stadionul „Constructorul“, si de grija transportului pina in Lunca a lotului. „M-am saturat sa tot apelez la astfel de ajutoare. Eu nu am vrut sa ma implic in acest club. Politicul a venit la mine sa ma implic! Numai ca avem niste consilieri birocrati si constipati, care, orice ar avea de oferit acum, nu ma mai intereseaza. Nu voi accepta sa fiu complice, alaturi de un partener, consiliul local, care nu vrea sa se implice in nici un fel. De aceea este foarte posibil ca din vara sa ma retrag de la Universitatea“, a spus Dinel Staicu, inconjurat de ruine si maldare de gunoi.

Teama ca Staicu ar putea controla, prin eventuala investitie, imprejurimile si accesul liber pe stadionul Universitatii, ale carei interese nu se stie pentru cit timp vor mai fi reprezentate de actualul patron, i-a determinat pe alesii locali sa se aseze de-a curmezisul in fata ambitiilor lui Dinel, care afirma nu demult ca juniorii clubului ar trebui sa fie grija primariei. Numai ca, dac-ar fi dupa administratia locala, si pe terenurile revendicate de Staicu, nu s-ar „cultiva“ fotbalisti, ci ciini vagabonzi, ruine si gunoaie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS