16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEleve lovite de un Opel la Dabuleni

Eleve lovite de un Opel la Dabuleni

Doua eleve de la Liceul Teoretic din Dabuleni au fost victimele unui accident rutier petrecut pe raza localitatii.

Violeta Mita, de 16 ani, si colega ei de clasa, Andreea Maria Geonea, de 16 ani, ambele din comuna doljeana Calarasi, se intorceau luni dupa-amiaza de la scoala. La citeva zeci de metri de Liceul Teoretic, elevele au incercat sa traverseze strada – fara sa tina cont ca in zona nu exista nici un marcaj pietonal -, fiind lovite de un autoturism Opel, cu numarul de inmatriculare DJ-86-CCA, condus de Viorel Treanta, de 31 de ani, din Dabuleni.

„Le-a lovit chiar pe linia alba din mijlocul drumului. Cred ca avea viteza foarte mare, pentru ca a trecut ca vintul, iar fetele au fost aruncate pe capota masinii“, a declarat mama Andreei. In ciuda impactului deosebit de violent, Andreea Geonea si Violeta Mita au suferit leziuni usoare , la cap si la membrele superioare, fiind transportate pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Potrivit subinspectorului Lucian Ciprian Sfetcu, seful de post din Dabuleni, „elevele se fac vinovate de traversarea strazii printr-un loc nepermis. Soferului i-au fost prelevate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si i se va intocmi dosar de cercetare penala in cazul in care se va dovedi ca a condus autoturismul cu viteza excesiva sau ca era beat la volan“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS