10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn barbat a incercat sa se spinzure de gratiile CEC

Un barbat a incercat sa se spinzure de gratiile CEC

Un craiovean a incercat ieri sa-si puna capat zilelor atirnindu-si streangul de gratiile Casei de Economii si Consemnatiuni Craiova. El a fost vazut de trecatori si salvat in ultimul moment.

Constantin Cojocaru, de 48 de ani, din Craiova, a lucrat 22 de ani la Intreprinderea de Utilaj Greu. In urma cu citeva luni a fost insa disponibilizat. Conform unei ordonante de guvern, persoanele trimise in somaj beneficiaza sase luni de salariu, iar acesta se ridica de la CEC. Cojocaru s-a dus ieri sa-si ridice banii, insa de la ghiseul CEC i s-a spus sa se intoarca peste o saptamina.

„Nu mi-au dat banii de doua luni si nu am cu ce sa traiesc. CEC si statul roman vor sa murim. Trebuia sa-mi dea sase milioane de lei, dar pina saptamina viitoare cu ce traiesc?“, a spus Cojocaru.

Cind a aflat ca poate sa-si ridice banii abia saptamina viitoare, barbatul a iesit afara si a atirnat streangul de grilajul CEC, incercind sa-si puna capat zilelor. El a fost vazut de trecatori, care au anuntat salvarea.

Constantin Cojocaru este internat la Spitalul de Urgenta Craiova si este in afara oricarui pericol. Cind a incercat sa se sinucida, barbatul era intr-o avansata stare de ebrietate.

Conducerea CEC Craiova spune ca este un caz unic, iar faptul ca platile au fost intirziate nu este cauzat de institutie:

„N-am mai avut pina acum un astfel de caz. Operatiunile au fost intirziate pentru ca este un sinuos circuit bancar. Barbatul a spus ca se spinzura, dar nu l-am luat in serios. Oricum, platile vor incepe de saptamina viitoare“, a spus Nicolae Popescu, sef serviciu Economii si Consemnatiuni Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS