17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai-marii judetului Gorj s-au jurat ca nu au amante

Mai-marii judetului Gorj s-au jurat ca nu au amante

De Dragobete, cele mai nefericite femei par sa fie amantele unor barbati insurati. Doua dintre acestea au acceptat sa ne dea cite o declaratie sub anonimat. M.C, despre care putem spune doar ca lucreaza in prefectura, spune: „Asta e. Eu m-am obisnuit ca de aceste zile sa nu fim impreuna, chiar daca nu e placut. Il iubesc si, in consecinta, trebuie sa fac si sacrificii“.

V.A. a declarat: „Daca ar fi fost cu mine, cu siguranta ca i-ar fi fost mai bine. Dar, intrucit si eu, si el sintem casatoriti, nu avem ce face“. Mai-marii judetului au declarat pe cuvint de onoare ca nu au nici o amanta, insa nici nu au pregatit vreo surpriza consoartelor lor. Exceptie face Nicolae Mioschie, care s-a laudat ca noaptea de Dragobete va incepe mult mai devreme si ca ii va demonstra sotiei ca este la fel ca la 20 de ani.

„Asta-seara nu o sa vina nimeni la mine acasa pentru ca-i pregatesc sotiei o mare surpriza. O s-o iubesc ca la 20 de ani“. Sotia acestuia, Sanda Mischie, habar nu avea ce o astepta. Contactata telefonic, a afirmat: „Domnule, imi iubesc sotul, dar nu i-am pregatit nimic pentru ca nu am timp sa ma gindesc la asta“. Primarul Florin Circiumaru a spus: „Eu nu am amanta, domnule. Acum sint la Bucuresti si o sa-i aduc nevestei un buchet mare de flori si un cadou surpriza“. Prefectul Toni Mihail Grebla nu a vrut sa faca publice intentiile sale.

„Este o problema personala, iar daca as face-o publica si-ar pierde din farmec si intimitate. Imi iubesc prea mult sotia pentru a nu-i face o surpriza si astazi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS