20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalt in gol de la etajul doi

Salt in gol de la etajul doi

Un batrin de 67 de ani din cartierul craiovean George Enescu a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul doi al blocului in care locuia.

Vineri dupa-amiaza, Ion Cafadaru, de 67 de ani, a fost gasit de o vecina, plin de singe si fara cunostinta, pe palierul blocul B 31 situat vizavi de Moara Gorjului.

„Mama mea a auzit o bubuitura si, cind a iesit afara, a vazut ca se misca balustrada, iar vecinul era cazut fara cunostinta la piciorul scarii. Atunci mama a dat telefon la salvare“, a declarat Ivona Netcu, vecina de la etajul intii. Ion Cafadaru a fost internat in stare grava in Clinica de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta din Craiova, cu diagnosticul: traumatism cranio-facial, traumatism de coloana dorso-lombara. Starea batrinului s-a stabilizat duminica, cind si-a recapatat cunostinta.

Deocamdata, nu se stie daca batrinul a cazut accidental pe casa scarilor sau a incercat sa se sinucida, insa papucii lui au fost gasiti de vecini linga balustrada, la etajul doi, desi el locuieste cu un etaj mai jos. Familia lui sustine ca a fost vorba de un simplu accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS