8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vesti despre staruri

Nicole Kidman prefera englezii

Nicole Kidman vrea sa isi cumpere o casa in Londra, deoarece iubeste cenusiul cerului si ploaia Angliei. Vedeta de la Hollywood a dezvaluit, de asemenea, ca are o mare slabiciune pentru britanici si ca adora umorul lor. Intr-un interviu acordat revistei Elle, Nicole a spus ca are multi prieteni englezi si ca si-ar dori cu adevarat sa isi cumpere o casa in capitala engleza. Nicole a adaugat, printre altele, ca mai crede in dragoste si ar prefera sa experimenteze durerea extrema urmata de dragostea extrema, decit sa fuga de toate acestea. Vedeta spune ca tot ceea ce ramine mereu in urma casniciilor, a divorturilor si a copiilor sint prietenele. „Barbatii vin si pleaca, dar fetele ramin intotdeauna“, a spus Kidman, adaugind ca prietenele ei au fost cele care au ajutat-o sa faca fata cu bine despartirii de fostul ei sot, Tom Cruise.

Ozzy si Sharon Osbourne – cel mai romantic cuplu

Ozzy si Sharon Osbourne au fost votati drept cel mai romantic cuplu din lumea showbiz-ului. Un studiu publicat de site-ul ananova.com, cu ocazia Sfintului Valentin, arata ca ambii sint considerati de aproape 60% dintre participantii la sondaj modelul cuplului modern, longeviv si extrem de romantic. Pe locul al doilea in top se afla David si Victoria Beckham, urmati de Printul Charles si Camilla Parker Bowles. Pe locul patru s-au clasat, in opinia celor aproape 3.000 de votanti, Michael Douglas si Catherine Zeta Jones, iar pe locul cinci, Madonna si Guy Ritchie. Analizind aceste rezultate, realizatorii studiului au tras concluzia ca, in lumea moderna, importante sint dragostea durabila si pasiunea care rezista timpului, desi ies din tiparele clasice ale povestilor de dragoste.

Filme cu greseli

Fanii cinematografiei, fini observatori ai detaliilor, au remarcat 31 de greseli in „Gangs Of New York“. Ei spun ca filmul, care il are in rolul principal pe junele Leonardo DiCaprio, are mari lipsuri la capitolul documentare. De exemplu, intr-o scena se pot vedea clar niste banane, insa este bine cunoscut faptul ca aceste fructe exotice nu au fost introduse pe piata americana decit 30 de ani mai tirziu, in raport cu perioada la care face referire actiunea filmului. Intr-o alta secventa, pe steagul american sint imprimate 50 de stelute – insa, in perioada in care se desfasoara actiunea filmului (1863), nu existau toate cele 50 de state. Dar aceste greseli sint nesemnificative si mici la numar in comparatie cu „Stapinul Inelelor- Fratia Inelelor“, in care fanii au numarat 206 inadvertente!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS