24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Kestii lumesti

Nu va faceti iluzii: flirturile pe Internet nu sint atit de inocente pe cit credeti!

Vesti proaste pentru cei carora le place sa flirteze pe chat-uri sau prin intermediul e-mail-ului. Un detectiv american, specialist in spionarea sotilor infideli, a ajuns la concluzia ca flirturile pe Internet nu sint chiar atit de nevinovate pe cit s-ar putea crede. Raymond Greene crede ca persoanele casatorite sau cele care au o relatie de durata si totusi isi pierd noptile in camerele de chat nu realizeaza gravitatea partidelor de amor virtuale: desi o astfel de relatie este in aparenta lipsita de orice risc, in cele mai multe cazuri, cei implicati ajung sa se indragosteasca de persoana de la capatul celalalt al „firului“ si isi pot distruge casniciile. Se pare insa ca femeile nu trebuie sa se teama prea tare ca partenerii le-ar putea insela pe Internet cu alte persoane: statisticile arata ca 90% dintre cei care obisnuiesc sa isi faca de cap pe chat si sa puna coarne consortilor din viata reala sint… femei!

Se poarta plinutele!

O veste buna pentru doamnele si domnisoarele plinute: majoritatea barbatilor prefera femeile cu forme celor foarte slabe! Asa reiese dintr-un studiu realizat de compania farmaceutica britanica Safeway, pe un esantion de 500 de persoane. In urma studiului s-a constatat ca aproape 90% dintre cei intervievati isi doresc o femeie cu forme voluptoase, insa, atentie, cu kilogramele bine distribuite in raport cu inaltimea. In schimb, cele slabe sint preferate de doar 8 % dintre barbati, acestia considerind ca femeile plinute sint mai atragatoare. Aceasta parere este impartasita chiar si de urmasele Evei, care gasesc femeile-scindura complet lipsite de sex-appeal. Studiul mai arata ca britanicii nu au prea multa incredere in dietele severe de infometare, 90% dintre ei considerind ca acestea sint o simpla pierdere de timp. Ciudat este insa ca, potrivit studiului, cei mai multi dintre britanici ramin obsedati de idealul unui corp perfect, fara urma de tesut gras: aproape 60% dintre femei si 45% dintre barbatii intervievati au tinut regim in ultimele 12 luni.

Prezervative in buchetele de flori de Ziua Indragostitilor

Un florar francez a decis sa puna cite un prezervativ in fiecare buchet de flori vindut de Ziua Indragostitilor. Pierre Chabanne, proprietarul unei florarii din centrul unui orasel francez, le-a oferit indragostitilor o mie de buchete de trandafiri cu cite un prezervativ in mijloc. Buchetele nu au costat mai mult decit cele obisnuite intrucit prezervativele i-au fost furnizate gratuit de catre o asociatie de lupta impotriva SIDA. Florarul a povestit ca ideea i-a venit vazind ca oamenii se apropie cu timiditate de distribuitorul de prezervative de la farmacia din fata magazinului sau. „Nimic nu e mai potrivit decit o floare pentru a darima un tabu si a populariza prezervativul“, a declarat el unui ziar local.

„El“ sau „Ea“?

O tinara indianca, in virsta de 18 ani, care a trait toata viata crezind ca este femeie, a aflat cu surprinde ca este barbat! Aceasta descoperire i-a fost adusa la cunostinta de catre medici, in urma unor analize efectuate dupa ce tinara acuza dureri in partea de jos a abdomenului. Testele au relevat faptul ca „tinara“ avea un organ masculin in dezvoltare, care a fost eliberat dupa doua ore si jumatate de interventie chirugicala. „Tinara“ a trebuit ca, dupa operatie, sa-si schimbe numele, medicii spunind ca va trebui sa ramina sub observatie inca zece zile.

Cocosul ouator!

Cine se mai indoieste de faptul ca traim intr-o lume nebuna, nebuna n-are decit sa citeasca un cotidian indian, in paginile caruia scrie cu litere de-o schioapa: „un cocos a inceput sa faca oua“. Daily Pragativadi relateaza ca intr-un satuc din Orissa, cocoselul unui fermier a ouat patru zile consecutiv in cursul saptaminii trecute. Aceasta stire a stirnit deja curiozitatea si uimirea localnicilor, iar autoritatile nu stau nici ele cu miinile in sin, hotarindu-se sa puna cocoselul sub observatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS