10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Coltul cu idei…

Vrei sa te indrageasca soacra, sa nu te cicaleasca nevasta, sa cistigi iar alegerile sau sa scapi de amenda?! De multe duce lipsa romanul, dar nu si de idei! Si cum mintea inventiva a omului gaseste cel putin o solutie pentru orice problema, cei parasiti de inspiratie nu au decit sa „imprumute“ din ideile altora.

… pentru gospodine

Mai multi barbati din Republica Ceha au format o noua miscare, a carei principala activitate este lupta impotriva „femeilor isterice“ si a „incalcarii treptate a drepturilor barbatilor“. Prima Miscare Nationala a Barbatilor le considera pe femei ca fiind „reci, isterice si infidele“, asta in comparatie cu barbatii. Fondatorul Miscarii, Karel Petr, a declarat intr-un cotidian local ceh: „Este adevarat faptul ca femeile, in comparatie cu barbatii, au salarii mai mici la nivel global. Totodata, este adevarat si faptul ca unele femei sint discriminate la locul de munca sau chiar in societate. Insa, adevarul este ca, spre deosebire de barbati, femeile se comporta in societate mult mai isteric, mai rece si tradeaza mult mai mult decit noi, barbatii“. Miscarea Masculina se va concentra asupra protectiei barbatilor impotriva torturii, violentei sexuale si pierderii drepturilor de parinte.

(Femeile reci, isterice si infidele au acum un motiv intemeiat pentru a incalca in continuare drepturile barbatilor… in fond, ei au inceput cearta!)

…pentru comercianti

Un magazin de articole pornografice din Minnessotta, Statele Unite, practica in aceasta perioada o reducere pentru preoti. Tablita din fata magazinului, pe care scria „se ofera discount preotilor“, a atras minia si indignarea enoriasilor care frecventau biserica din apropierea respectivului magazin. Cei care treceau prin fata magazinului puteau citi urmatoarele: „Si Dumnezeu a spus sa mergeti in lume si sa faceti dragoste. Iata darul lui Dumnezeu pentru femei. Amin si Amin. Reduceri pentru preoti. Sa aveti o partida buna. Aleluia!“ Pastorul Bisericii spune ca proprietarul magazinului nu numai ca incalca legea civica, dar incalca si legea divina. „Sper sa nu fiu prea aproape cind loveste fulgerul“, a adaugat pastorul (…facindu-si, probabil, calcule cum sa puna ceva bani deoparte pentru niscaiva jucarioare care sa alunge monotonia din patul conjugal. Aleluia!)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS