17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Cea mai frumoasa, cea mai sexy, cea mai „tare“ voce… Si enumerarile ar putea continua, caci o singura vedeta a tronat in topurile anului trecut, maturind 16 premii si adjudecindu-si coronita: Kylie Minogue. Micuta australiana, incontestabil starul pop nr. 1 in 2002, a ajuns acum in comica situatie de a lua ,,premiul pentru cea mai premiata vedeta“. Kylie, care a fost numita, printre altele, si posesoarea celui mai sexy fund din showbiz, le-a surclasat ca popularitate anul trecut pe Jennifer Lopez, Britney Spears si Liz Hurley.

Olivia Newton-John si John Travolta au semnat contractul pentru „Grease 3“ – in care va aparea si Kylie Minogue in rolul fiicei adolescente. Olivia Newton-John ar fi dorit ca fiica ei, Chloe, de 16 ani, sa apara alaturi de ea in acest film, in care personajul sau, Sally, si cel al lui Travolta, Danny, se intorc la Rydell High pentru reuniunea de 20 de ani. Producatorii au preferat-o insa pe Kylie Minogue, in prezent in virsta de 34 de ani, pentru interpretarea rolului adolescentei, precizeaza cotidianul britanic Daily Star.

Teroarea celor care tin regim este embargoul la deserturi. Cum sa rezisti delicioaselor prajiturilor cu crema sau torturilor cu ciocolata si frisca? Uma Thurman are insa o veste buna pentru noi: a slabit 13 kilograme in sase saptamini mincind doar dulciuri. Anul trecut, imediat dupa nasterea lui Roan (cel de-al doilea copil al cuplului Uma Thurman – Ethan Hawke), ea a apelat la un nutritionist mai neconventional, Jackie Keller, pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Iar Jackie i-a recomandat sa renunte la supe si fripturi in favoarea prajiturilor. Dupa o luna si jumatate, Uma a putut imbraca din nou rochii mulate si decoltate. Impresionate de rezultat, alte doua frumoase actrite i-au urmat exemplul pentru a slabi: Lucy Liu si Daryl Hannah.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS