16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUltimul drum pentru Delia Marinas

Ultimul drum pentru Delia Marinas

Citeva sute de severineni au condus-o ieri pe Delia Marinas pe ultimul drum, spre cimitirul central din municipiu. Tinara, in virsta de 19 ani, a decedat in ultima zi a anului trecut, intr-o clinica din Ierusalim, unde a suportat o interventie chirurgicala pentru transplant de maduva.

Medicii israelieni i-au descoperit Deliei celule cancerigene pe creier, iar aceasta nu a mai rezistat postoperatoriu. Printre cei care au dorit sa-i aduca un ultim omagiu, alaturi de parinti, rude apropiate si fosti colegi de liceu, s-au numarat si severineni care nu au cunoscut-o, dar care au auzit de tragedia familiei Marinas.

„Nu ma asteptam sa fie atit de multa lume la inmormintarea fiicei mele. Multi dintre cei care au venit nu au cunoscut-o personal si le multumesc tuturor“, a spus Cornelia Marinas, mama Deliei.

Ultima dorinta a tinerei, inainte de plecarea spre Israel, a fost aceea de a se reintoarce la cursurile universitare, fiind studenta in anul I la Facultatea de Medicina a Universitatii din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS