Acasă Sport Diverse

Diverse

Turneul de tenis de la Sydney

Marat Safin s-a retras din competitie


Tenismanul rus Marat Safin, numarul trei mondial, s-a retras ieri de la turneul de la Sydney, inainte de partida cu jucatorul coreean Lee Hyung-Taik, din sferturile de finala ale competitiei, din cauza unei accidentari la umarul drept. Safin, cap de serie numarul unu, a resimtit dureri la umar imediat dupa victoria inregistrata miercuri, in fata finlandezului Jarkko Nieminen. „Am resimtit dureri inca din prima zi a competitiei de la Sydney, iar miercuri nu am mai putut juca un meci de dublu. Am nevoie de citeva zile de odihna si sper sa pot juca la Australian Open“, a spus tenismanul rus intr-o conferinta de presa. Safin a adaugat ca se va deplasa la Melbourne joi, unde va consulta citiva specialisti, pentru a incepe un tratament de recuperare.

Turneul de tenis de la Melbourne

Sabau, Trifu si Vanc, in turul doi al calificarilor


Tenismenul roman Razvan Sabau a acces ieri in turul doi al calificarilor de la Australian Open, dupa ce l-a invins in runda inaugurala, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-3, pe spaniolul Salvador Navarro. Sabau il va intilni in faza urmatoare a competitiei pe uzbekul Vadim Kutenko, care a profitat de abandonul elvetianului Ivo Heuberger, cap de serie numarul 4, la scorul de 3-1 in primul set. Si Gabriel Trifu a ajuns in turul doi al calificarilor dupa ce l-a invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-4, pe italianul Stefano Galvani, cap de serie numarul 7. Trifu va juca in faza urmatoare a competitiei cu australianul Alun Jones, care a trecut in primul tur, cu scorul de 6-3, 6-1, de argentinianul Sebastian Prieto. De asemenea, jucatoarea romana de tenis Andreea Vanc a acces in turul al doilea al calificarilor de la Australian Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 7-6 (7/5), pe australianca Gabrielle Baker. Vanc o va intilni in faza urmatoare a competitiei pe australianca Lauren Breadmore, care a invins-o in primul tur, cu scorul de 6-0, 6-3, pe ucraineanca Tatian Perebinis, cap de serie numarul 4.

Handbal (m), preliminariile CE 2004

Reprezentativa tricolora a fost invinsa de Belarus


Echipa masculina de handbal a Romaniei a fost invinsa la Rimnicu Vilcea, cu scorul de 31-24 (14-12), de reprezentativa similara a Belarusului, intr-un meci din cadrul grupei a doua de calificare la Campionatul European din 2004. Urmatorul meci al nationalei Romaniei cu echipa Belarusului se va disputa pe 12 ianuarie. Din grupa a doua de calificare la Campionatul European de handbal masculin din 2004 mai fac parte reprezentativele Norvegiei si Luxemburgului. In aceasta competitie, Romania a mai inregistrat pina in prezent o victorie si o infringere in fata nationalei Norvegiei.

Volei (f), Top Teams Cup

UNIC Piatra Neamt, pe locul doi


Echipa feminina de volei UNIC Piatra Neamt a invins, cu scorul de 3-1 (25-23, 26-24, 23-25, 27-25), formatia ucraineana Dinamo Odessa, intr-un meci din etapa a patra a grupei intii a Top Teams Cup. In urma acestui rezultat, formatia romana a urcat pe locul secund in clasament, cu 7 puncte. In ultimele doua partide din grupa, echipa din Piatra Neamt va intilni formatia germana SC Schweriner (15 ianuarie, in deplasare) si formatia elena Panellinios Atena (21 ianuarie, pe teren propriu).

Daca John Ruiz va fi invins de Roy Jones

Don King se va tunde


Promotorul Don King a pariat ca se va tunde in cazul in care pugilistul John Ruiz va fi invins de challenger-ul Roy Jones, intr-un meci contind pentru titlul mondial la categoria grea, versiunea WBA, care se va disputa pe 1 martie, la Las Vegas. Don King a facut acest pariu cu Roy Jones, care a fost campion mondial la categoria mijlocie. „Nu trebuie sa va faceti griji in privinta parului lui Don King, pentru ca Roy Jones nu va cistiga pe 1 martie“, a spus portoricanul John Ruiz.

Exit mobile version