17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectia Regionala de Posta Craiova va fi prompta si corecta

Directia Regionala de Posta Craiova va fi prompta si corecta

Doar citeva zile ne mai despart de noul an 2003, timp in care fiecare doreste sa le transmita celor dragi urarile traditionale sau sa le faca un dar. Iar daca nu sint aproape cei dragi, nu ramine decit o cale de a le trimite gindurile cele mai frumoase: o felicitare sau un colet, trimise prin serviciile Directiei Regionale de Posta Craiova.

Un an este pe sfirsite, iar altul pe cale sa inceapa. Asa cum se obisnuieste, in asemenea situatii se face bilantul realizarilor pe lunile care tocmai au trecut. Directia Regionala de Posta (DRP) Craiova a avut partea ei de impliniri pe 2002. Unele s-au incheiat, altele urmeaza sa-si gaseasca finalizarea in 2003. Pentru a avea o imagine cit mai elocventa a acestor realizari, am stat de vorba cu doamna Valeria Constantinescu, director operational DRP.

GdS: Doamna directoare, va rugam sa faceti un bilant al realizarilor DRP in anul care tocmai s-a scurs.

Valeria Constantinescu: Incheiem un an plin de realizari, toate cu caracter de noutate pentru imaginea retelei postale. As dori sa amintesc aici citeva dintre ele. In 2002 s-a extins reteaua de subunitati informatizate, cu peste 30 de subunitati. S-au diversificat mult serviciile postale si conditiile de servire a clientilor. M-as referi aici la transferul de sume prin sistemul ON LINE si apoi la serviciul E-MANDAT, care a aparut ca o necesitate in schimbul serviciului telegrafic.

– Cum credeti ca a raspuns DRP solicitarilor cetatenilor?

– DRP Craiova a urmarit in permanenta o aliniere a serviciilor postale la cerintele diversificate ale clientilor, avind ca obiectiv principal o servire prompta si corecta. Daca totusi nu am reusit in totalitate sa satisfacem cetateanul, adresez scuze in numele meu si al salariatilor, sperind ca pe viitor sa ne indeplinim mai bine angajamentele.

– Este firesc ca la fiecare inceput de drum sa existe niste proiecte. Ce isi propune DRP Craiova pentru anul urmator?

– Personal, imi doresc in primul rind sa nu inregistram nemultumiri din partea clientilor. In 2003, DRP are in vedere extinderea retelei de oficii postale informatizate, finalizarea sistemului de monitorizare a trimiterilor, de la prezentare la distribuire. De asemenea, ne propunem sa reinnoim parcul auto, prin inlocuirea masinilor tip Iveco, cu altele noi, performante si sa modernizam subunitatile postale, in special cele din mediul rural. Tot in mediul rural intentionam sa extindem colaborarea cu ROMTELECOM pentru incasarea facturii telefonice. Vom diversifica pachetul de servicii bancare realizate in colaborare cu Banc Post si vom extinde reteaua de subunitati abilitate cu aceste servicii in mediul rural. Pentru anul viitor avem in vedere si noi colaborari cu ROMGAZ si CONEL pentru incasarea facturilor. Alaturi de salariatii DRP, doresc ca 2003 sa aduca, in primul rind, o schimbare a conceptului de calitate in sistemul postal prin reconsiderarea sistemului de indicatori ce masoara calitatea serviciilor postale.

– Doriti sa adresati, acum, in ajun de An Nou, un cuvint cetatenilor?

– In primul rind, le urez tuturor beneficiarilor de servicii postale „La multi ani!“ si Sarbatori fericite, un an plin de bucurii si impliniri. As dori ca fiecare cetatean al meleagurilor Olteniei sa devina client al postei. Iar noi, DRP Craiova, sa ne mentinem statutul de societate in slujba cetateanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS