12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Stiri diverse

Pe Robbie Williams l-au afectat dezvaluirile fostei sale logodnice

Robbie Williams declara ca l-au intristat enorm dezvaluirile fostei sale logodnice, Nicole Appleton, legate de intreruperea de sarcina pe care a suportat-o. Desi a sustinut-o pe Nicole (All Saints) cind aceasta i-a spus ca intentioneaza sa scrie despre acest subiect in autobiografia sa, Robbie a recunoscut ca nu i-a fost usor cind intimplarea a fost spusa „negru pe alb“. Intr-un interviu acordat unui post de radio londonez, Robbie a declarat: „Am discutat cu ea despre asta cu opt sau noua luni inainte de aparitia cartii. Mi-a spus ca va scrie despre asta si am sustinut-o din tot sufletul“. Robbie a precizat ca a nu s-a impotrivit deciziei fostei sale logodnice de a face publica aceasta parte a vietii ei deoarece a considerat ca acest lucru o va face sa se simta mai bine. „Totusi, a fost foarte trist“, a mai spus el. Nicole a scris cartea „Together“ in colaborare cu sora ei, Natalie. Ea sustine ca a fost presata de mama ei si de impresari sa intrerupa sarcina, pentru a nu-si periclita cariera. La putina vreme dupa intreruperea sarcinii, Robbie si Nicole s-au despartit.

Din cauza postei, o detinuta din Nepal a facut

sase ani inchisoare in plus

Un ordin al Curtii Supreme din Nepal de eliberare a unei prizoniere a sosit, din cauza postei, cu sase ani mai tirziu, timp in care femeia a stat in inchisoare. Padma Maya Gurung, de 34 de ani, a fost inchisa pentru crima in Dhantuka, la 290 de kilometri de Katmandu, iar la inceputul anului 1997, Curtea Suprema a hotarit sa-i scurteze pedeapsa. Din cauza lipsei de eficienta a postei nepaleze insa, misiva Curtii Supreme nu a sosit in acest district decit in iunie 2002, relateaza cotidianul guvernamental Gorkhapatra. Femeia, care a stat sase ani in inchisoare din greseala, s-a declarat „nemultumita“ de functionarea postei din tara sa. Cu ajutorul organismelor de aparare a drepturilor omului, ea a dat in judecata guvernul. Daca judecatorul se va pronunta in favoarea ei, femeia ar primi 100.000 de rupii (1.282 de dolari) ca despagubire pentru cei sase ani petrecuti in spatele gratiilor din cauza serviciului postal.

Sarah Jessica Parker, indragostita ca in prima zi

Casatoria actritei Sarah Jessica Parker a fost salvata de la ruina de aparitia noului membru al familiei, relateaza revista americana National Enquirer. Acum un si jumatate, potrivit revistei, casatoria actorilor Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick se afla pe marginea prapastiei. In plus, amindoi erau foarte ocupati, fiecare cu cariera lui. Sarah filma mai tot timpul pentru „Totul despre Sex“, iar Matthew juca pe scenele din Broadway. Ea era mereu vazuta in public cu John Corbett, iar el, cu Cady Huffman. Ei si-au dat seama, dupa 11 septembrie, cit de mult se iubesc unul pe celalalt si au hotarit sa incerce sa-si puna din nou pe picioare casnicia si sa aiba un copil. Astfel, in luna aprilie a acestui an, Sarah Jessica Parker, in virsta de 37 de ani, anunta ca asteapta primul ei copil. De atunci, cei doi sint cum nu se poate mai fericiti.

Debarcati pentru onanism, dupa ce fusesera suspectati de terorism

Trei pasageri ai unui zbor spre Hong Kong, suspectati de terorism, au fost debarcati marti, dupa ce s-a dovedit ca nu erau decit onanisti. Trei marinari din Insulele Kiribati (Pacificul de Sud) au incercat sa se imbarce spre Hong Kong, in aeroportul parizian Roissy-Charles de Gaulle. Ei aveau asupra lor decupaje din ziare cu fotografii de la World Trade Center, ceea ce a atras suspiciunile echipajului. Personalul de bord a devenit si mai banuitor dupa ce marinarii au inceput sa se duca pe rind la toaleta, inainte ca aeronava sa decoleze. Alarmati, membrii echipajului au inceput sa cerceteze baia si au descoperit „picaturi albe suspecte“, ceea ce i-a determinat sa alerteze politia, care a inteles ca la bordul navei se afla „pudra alba suspecta“. Agentii au descoperit ca decupajele pe care cei trei le aveau asupra lor erau mai ales din reviste pornografice, ceea ce explica drumurile la toaleta ale marinarilor, care se intorceau acasa dupa o sedere de peste un an si jumatate pe mare. Comandantul de bord a refuzat totusi sa-i transporte pe cei trei, care au fost debarcati.

Clint Eastwood – rasplatit pentru cariera sa

Regizorul si actorul Clint Eastwood, in virsta de 72 de ani, a fost ales luni de catre sindicatul actorilor americani, sa primeasca o rasplata pentru intreaga cariera si pentru activitatea sa civica. „Clint Eastwood este intr-adevar un idol cinematografic, un star de renume international“, a subliniat presedintele sindicatului Screen Actors Guild, Melissa Gilbert. „Cariera sa prolifica in calitate de actor si realizator arata stapinirea totala a mediului care i-a adus admiratia colegilor sai si a publicului“, a adaugat Gilbert. In 47 de ani de cariera, Clint Eastwood a interpretat roluri principale in 44 de filme si a participat la realizarea a 55. El a fost primarul localitatii californiene Carmel, din 1986 pina in 1988. In prezent, Eastwood a pasit in spatele camerei de filmat, ocupindu-se de regia si productia unui film intitulat „Mystic River“, in care joaca Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS