21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Solutia e la subsol

Dumitru Vinatoru locuieste in blocul E4 scara 2 din cartierul craiovean Brazda lui Novac. Este sef de scara, numit de membrii Asociatiei nr.12, de care apartine blocul sau. In aceasta functie, Dumitru Vinatoru a strins de la colocatarii sai, in doua transe, patru milioane de lei pentru inlocuirea unei conducte de apa din subsolul blocului. Aceasta „cheta“ s-a facut si la prima scara a blocului E4.

Lucrarea s-a finalizat, dar in favoarea locatarilor de la scara 1, in care locuieste si vicepresedintele asociatiei, Ion Nedelcut.

Desi conducta inlocuita trece prin subsolul scarii in care locuieste Dumitru Vinatoru, racordarile nu s-au efectuat, administratia motivind situatia cu lipsa materialului necesar.

In ciuda promisiunilor presedintelui Asociatiei nr.12, ca situatia se va reglementa, locatarii de la scara 2 au ramas cu banii dati din preajma Pastelui si cu o conducta noua care trece prin subsolul blocului, dar care nu-i deserveste pe platitorii lucrarii.

GdS: Situatia creata va dezavantajeaza. Va sfatuim sa apelati la cenzorii asociatiei care pot opina asupra corectitudinii cu care s-a efectuat lucrarea. Daca raspunsul acestora nu va multumeste, mai puteti contacta functionarii primariei care se ocupa de activitatea asociatiilor de locatari, prin controale financiar-contabile si de gestiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS