17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Nemtii care prefera sa citeasca atunci cind merg la toaleta nu mai trebuie de acum inainte sa-si ia ziare cu ei, pentru ca hirtia igienica va avea imprimata pe ea poezii si povesti, potrivit unui editor din Germania. El spune ca jumatate din populatie prefera sa citeasca atunci cind merge la toaleta, de aceea s-a gindit ca unele poezii apartinind poetului german Heinrich Heine, precum si unele basme si povesti politiste sa poata fi accesibile tuturor pe sulurile de hirtie igienica. Fiecare text a fost tiparit de citeva ori pe sulul de hirtie, incit cititorii sa poata folosi hirtia si sa mai lase si altora care vin in urma la toaleta ceva de citit.

13 eleve din India s-au hotarit sa rupa traditiile musulmane conservatoare si s-au apucat de box. Idolul lor este fiica lui Mohamed Ali, Laila, care este atit musulmana, cit si boxer profesionist. Elevele spun ca la inceput a fost foarte greu sa-si convinga parintii, insa socul s-a transformat treptat in acceptare. Acestia au venit la club, au vazut ce se intimpla acolo si le-au permis, in cele din urma, fetelor sa faca box.

O batrinica din Grecia, botezata „super bunicuta“ dupa ce a pretins ca a pus pe fuga doi tilhari inarmati, s-a dovedit a fi o impostoare. Politia a descoperit ca batrinica a inventat toata aceasta poveste pentru a atrage atentia sotului sau. In virsta de 66 de ani, Maria Grepsiou a devenit eroina peste noapte cind a povestit autoritatilor ca a dezarmat un tilhar si l-a injunghiat, dupa ce acesta impreuna cu un complice au patruns in casa sa. Dupa o investigatie a politiei, s-a descoperit ca batrina pusese la cale tot acest scenariu pentru a-l determina pe sotul ei sa petreaca mai mult timp cu ea in casa. Ea impinzise toata casa cu sos de tomate, pretinzind ca este singele scurs din ranile tilharului.

O chinezoaica este acuzata ca si-a circumcis fostul sau prieten in somn cu ajutorul unei foarfece in semn de razbunare ca a parasit-o. In virsta de 46 de ani, femeia a recurs la un astfel de gest dupa ce barbatul i-a spus in pat ca relatia lor de sapte ani s-a terminat. Fostul prieten a fost dus la spital, unde a necesitat 11 cusaturi. Medicii spun ca este nevoie de doua saptamini pentru a se vindeca. Femeia a aparut in fata tribunalului, insa a negat acuzatiile de ranire in scop premeditat.O multime de oameni s-au adunat in Rio si au cerut ca primarul sa iasa gol in strada. In jur de 200 de protestatari au cerut insistent ca primarul orasului lor sa-si onoreze promisiunea pe care a facut-o inainte de alegerile recente. Primarul a spus ca, daca Rosinha Matheus va deveni guvernator al orasului Rio de Janeiro, atunci el va aparea pe strada in pielea goala. O studenta la drept, care a condus multimea, a spus unui cotidian local: „Desigur ca glumim, dar afirmatia sa a fost intr-adevar o promisiune pe care el trebuia s-o respecte“. Sute de protestatari s-au adunat in fata primariei din Rio, insa primarul nu se afla acolo in acel timp.

Fosta vedeta porno, Cicciolina, s-a oferit presedintelui irakian Saddam Hussein, in schimbul pacii mondiale. Actrita, nascuta in Ungaria, al carei nume adevarat este Illona Staller, a fost membra a parlamentului italian. Ea spune ca a facut deja oferta presedintelui Hussein in timpul Razboiului din Golf. „As face-o tinindu-ma de nas si inchizind ochii – as face-o pentru pace“, a spus vedeta cotidianului spaniol El Periodicon. Ea spune ca nu crede ca si-a pierdut credibilitatea, aratindu-si sinii in public. „Sinii mei nu au facut rau nimanui, in timp ce razboiul lui bin Laden a cauzat mii de victime“.

Unui brazilian i-a fost interzis sa-si duca fiica la altar in ziua nuntii ei, deoarece acesta purta mustata. Fiica sa, in virsta de 19 ani, s-a casatorit intr-o biserica evanghelica care interzice membrilor sai sa poarte barba sau mustata. Tatal miresei, in virsta de 53 de ani, nu face parte din biserica, iar preotul i-a spus ca nu poate sa intre in cladire nici macar sa-si vada fiica, deoarece mustata este considerata un pacat in religia lor. Nunta a fost aminata timp de trei ore, in timp ce familia a incercat sa obtina permisiunea de la politie pentru a intra in

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS