24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePamintul de la soacra soacrei!

Pamintul de la soacra soacrei!

Victor Mihail, din satul Ghindeni, este de mai mult timp nemultumit ca Primaria din Malu Mare nu-i rezolva litigiul pe care-l are cu vecinul sau, Gheorghe M. Gheorghe.

La cei 74 de ani ai sai, de cite ori poate, vine citiva kilometri pina la primarie, ia loc in biroul primarului si pindeste o clipa libera sa se plinga iar de problema lui. Dupa ce vede ca pentru a nu stiu cita oara i se spune ca nu poate sa solicite alt pamint decit cel pe care l-a avut trecut in registrul agricol din anii 1959-1963, batrinul „o intoarce ca la Ploiesti“ si spune ca, de fapt, el vrea pamintul de la soacra soacrei lui.

O alta problema care nu-i da pace lui nea Victor este casa soacrei sale, pe care nevasta lui o mosteneste cu sora sa si pentru care el plateste impozit.

„Nu stiu ce drac’ au facut ele amindoua ca au fost pe la Craiova si cind am intrebat-o pe a mea ce s-a rezolvat mi-a spus ca asteapta rezultatul. Ce rezultat numai ele stiu, ca eu platesc ca prostul impozit pe o casa, care e vai de mama ei. Acuma, dom’ primar invata-ma ce sa fac?“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS