14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ambitii inalte

La Grupul Scolar Agricol Malu Mare, promovabilitatea la examenul de bacalaureat a fost in ultimul an de 80%. Desi mentalitatea, gresita de altfel, este ca la scolile de la tara nu prea se face carte, la Malu Mare, elevii au ambitii inalte. Dintre toti acestia, reusesc numai cei care muncesc mult, indiferent de piedicile pe care viata le scoate in cale.

Un astfel de caz este cel al lui Florin Cumpanasu. Mama lui Florin a decedat in timp ce acesta sustinea examenul de bacalaureat. Ramas singur pe lume, fiindca nici tatal sau nu mai era de mult linga el, Florin nu s-a descurajat, ba, mai mult, a continuat examenul de bacalaureat, iar actualmente este student in anul intii al Facultatii de Medicina Veterinara din Cluj.

Se pare ca Florin Cumpanasu a ramas eroul celor 42 de elevi aflati acum in an terminal, pentru ca, dupa cum declara directoarea institutiei, Angela Dodocioiu, „toti au planuri de viitor legate de continuarea studiilor, in functie de preferintele formate de-a lungul timpului in scoala de la tara“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS