14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Cinema, cinemuzica

Buni de premiu

Coldplay, Kylie, Eminem, Pink, Shakira si Enrique Iglesias au fost nominalizati la patru categorii fiecare si vor concura alaturi de alti artisti pentru obtinerea unui trofeu „MTV Europe Music“. Ceremonia va avea loc pe 14 noiembrie, la Barcelona, gazda urmind a fi P Diddy. In cadrul spectacolului, Coldplay, Enrique Iglesias si Robbie Williams vor urca, de asemenea, pe scena pentru a concerta.

Courtney e din nou stapina pe ea

Courtney Love si Vivendi Universal Music Group au ajuns la o intelegere in procesul in care au fost implicati. Hotarirea judecatoreasca permite companiei sa lanseze piese ale formatiei Nirvana, al carui fondator a fost sotul lui Courtney, Kurt Cobain. De asemenea, reprezentantii firmei Vivendi Universal Music Group au fost de acord sa renunte la drepturile asupra pieselor ce urmeaza a fi lansate de artista si sa-i redea acesteia drepturile la materialele nelansate inca de formatia sa, Hole.

Phil Collins nu mai aude bine

Phil Collins a anuntat ca renunta la turnee. Artistul a declarat, in urma cu putin timp, ca nu mai poate auzi bine cu urechea stinga. El a mentionat, de asemenea, ca a luat aceasta decizie dupa ce specialistii care l-au consultat i-au comunicat ca, daca va mai continua astfel, risca sa ramina surd. „De acum incolo nu voi mai merge in turnee, iar atunci cind va trebui sa apar pe scena voi renunta la toate aparatele de amplificare a sunetului. Va fi mult mai putin zgomot“, a declarat starul intr-un interviu recent.

Anthony Hopkins va fi tatal lui… Superman

Anthony Hopkins a anuntat ca va interpreta rolul lui Jor-El, tatal lui Superman, intr-un film care va fi turnat in studiourile Warner Bros. incepind cu aprilie 2003. El il va inlocui astfel pe Marlon Brando, cel care a interpretat rolul lui Jor-El in filmele din seria Superman. Desi inca nu se stie cine va interpreta rolul lui Superman, producatorii spera ca pelicula sa apara pe piata cel mai tirziu in vara anului 2004.

Jennifer Lopez cinta cu un rapper

Jennifer Lopez urmeaza sa lanseze noul sau album, luna viitoare. Proiectul, intitulat „This Is Me…Then“ va ajunge in magazinele de specialitate din Statele Unite pe 26 noiembrie. Primul single de pe acest album este „Jenny From The Bronx“ in care, alaturi de Jennifer, se afla si rapperul american Jadakiss. Artista urmeaza, de asemenea, sa intreprinda un turneu, anul viitor, pentru promovarea albumului sau.

Elvis, eternul „rege“

O noua colectie a single-urilor lansate de Elvis Presley a ajuns pe locul intii in clasamentul american al albumelor. Intitulat „Elvis 30 Number One Hits“, albumul s-a vindut in peste 500.000 de exemplare in prima saptamina de la lansarea sa pe piata din Statele Unite. Proiectul ocupa, de asemenea, prima pozitie in alte 16 tari, printre care se numara Marea Britanie, Spania, Belgia, Argentina, Irlanda si Australia.

Daryl Hannah face pe dura

Frumoasa sirena Daryl Hannah renunta la comediile romantice si trece la roluri mai dure. Dupa ce a interpretat rolul garzii de corp a unui presedinte, Daryl va juca intr-un film negru. In JOB, ea va fi o ucigasa platita, insarcinata si bintuita de un trecut dureros: cindva, ea a ucis un cuplu in care femeia era insarcinata… Alaturi de Daryl, in film, rolurile principale vor fi interpretate de William Forsythe si Brad Renfo, iar scenariul si regia sint semnate de Kenny Golde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS