12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe ne mai fac vedetele

Ce ne mai fac vedetele

Stefan Banica Jr. roseste ca o fata mare

Desi pare incredibil, Stefan Banica Jr. are totusi trac. Dar nu cind este rugat sa cinte, ci atunci cind trebuie sa spuna citeva cuvinte la lansarea unor albume muzicale. Intr-o asemenea situatie a fost pus la lansarea albumelor lui Madalin Voicu. Banica a rosit ca un adolescent si a declarat in fata celor citorva zeci de persoane prezente ca nu a mai luat cuvintul din liceu, de cind era in UTC.

Lucian Viziru nu suporta fetele cu servetele in sutien

Seducatorului Lucian Viziru de la trupa Gaz pe Foc nu-i plac fetele care recurg la trucuri pentru a-si ascunde defectele. Desi fidel iubitei sale, Catrinel Sandu, cu care are o relatie stabila, Lucian explica in ce caz nu s-ar mai intilni cu o fata dupa o prima noapte de dragoste. „Nu m-as mai intilni cu o fata pe care as vedea-o ca-si scoate servetele din sutien“, spune cintaretul. Dar daca… n-ar vedea-o?

Ingrid Vlasov stie sa faca si altceva in afara de haine

Designera Ingrid Vlasov adora sa gateasca. „Imi place sa gatesc orice fel de mincare, asa cum ii sta bine unei moldovence veritabile. Moldovencele sint, de altfel, recunoscute pentru calitatile lor culinare. Iar eu nu-mi dezmint obirsia“, declara frumoasa ieseanca. Ingrid recunoaste insa ca pentru menaj a angajat o femeie, pentru ca „asa a fost obisnuita de mica, sa aiba o fata in casa.“

Talismanii nu mai vor sa fie pasari de noapte

Recent, Tavi Colen, membru al formatiei Talisman, declara intr-un cerc restrins de prieteni ca nu va mai semna niciodata un contract daca i se va mai impune sa cinte dupa ora 1.00 noaptea. Bineinteles este vorba despre nunti, botezuri, „activitati artistice“ neconventionale. Explicatia este limpede: oamenii nu mai sint atenti, mai ales cind acestia au dat mina cu… Bachus!

Baietii de la Valahia nu mai fac fata admiratoarelor

Membrii trupei Valahia se pling ca sint asaltati in permanenta de admiratoare. Acestea vin din toata tara pentru a le face fel de fel de propuneri mai mult sau mai putin decente. „Pur si simplu nu stiu ce sa mai cred, sint o gramada de fete care vin sa ne caute, uneori din celalalt capat al tarii“, se plinge solistul formatiei, Dorin Topala. „Partea proasta este ca toate vor sa facem sex si sa se mute cu noi si asta chiar e imposibil“, a mai spus el.

Angel, speriata de violenta

Raluca, al carei nume de scena este Angel, spune ca uraste violenta. Fiind o timida, ea prefera sa ocoleasca discutiile violente si sa se retraga. „Pentru ca multe persoane sint adeptele violentei, trebuie sa fii mereu prevazator. Asa ca pentru a nu o incasa, prefer sa stau deoparte“, marturiseste cintareata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS