10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac artistii romani

Ce mai fac artistii romani

ASIA-ticele se aliaza cu oltenii impotriva talibanilor

Oltenii antitalibani de la Kandahar vor primi intariri serioase. Cei peste 400 de militari romani se vor delecta, de Ziua Armatei, pe 25 octombrie, cu imaginea frumoaselor fete de la ASIA, ca tot spun ele ca inima le poate fi dusa si pe continentul unde se afla vajnicii ostasi. Tot o forta redutabila o reprezinta baietii de la Spitalul de Urgenta. „Cind vom striga <<Traiasca berea!>> si vom deschide citeva sticle, talibanii vor face plecaciuni la Allah si o vor lua la fuga. Berea este mai buna decit rachetele de croaziera in nimicirea talibanilor“, spune in gluma Vali Craciunescu, unul dintre solistii „tacanitilor“ de la Spitalul de Urgenta. El este de parere ca, dupa ce vor cinta fetele de la ASIA, vor cadea valurile de pe figurile femeilor talibane.

Andreea Marin, fidela pina la moarte

Andreea Marin, pe vremea cind se afla pe meleaguri moldovene, sustinea sus si tare ca dragostea pentru sotul ei este atit de mare, incit „nimeni si nimic nu ne va putea desparti vreodata“. Andreea, inflacarata de o emotie numai de ea stiuta, jura ca acea casnicie va fi vesnica. O vedeta de la Bucuresti care i-a facut insistent curte s-a izbit de un refuz categoric. Andreea era…fidea! Azi, totul a devenit amintire. Unii zic ca „fabrica de lacrimi Andreea“ ar fi destul de „calculata si interesata“ in relatiile cu barbatii. Deh, sint si barbatii buni la ceva.

Rusul autodeclarat Andrei Gheorghe are fetita la o scoala evreiasca

Veriga puternica a Pro TV-ului, Andrei Gheorghe, si-a inscris fiica, pe care o cheama Anastasia, o bruneta fitoasa in clasa a treia, la scoala Lauder-Reut. Durul tatic achita o taxa lunara de doua sute de dolari pentru ca Anastasia sa-si insuseasca limba si traditiile evreiesti, desi Gheorghe sustine ca este rus. Diferenta mare intre Polka si Mahharabata. La aceeasi scoala se pregatesc pentru viata si Eva-Cabiria, fetita actritei Maia Morgenstern, si nepoata actorului Costel Constantin.

Pepe sau Pepita?

Cunoscutul interpret de muzica latino Pepe si-a capatat numele de scena inca din copilarie. „Acest nume mi-a fost dat de fratele meu, care mi-a spus pepe mic in loc de bebe mic. Si asa mi-a ramas numele“, marturiseste cintaretul. El a mai avut si alte nume de alint. „Foarte multi prieteni din copilarie imi spuneau Pepita. Nu ma deranja, chiar imi facea placere“, a recunoscut artistul.

Tiganii din Germania vor sa le cinte Radu Ille

Dupa lansarea primului album – „S-am sa cint, sa cint, sa cint“, Radu Ille a fost asaltat de organizatorii de spectacole pentru a sustine diverse recitaluri. La sfirsitul acestui sezon estival, Radu Ille a fost solicitat de reprezentantii unei comunitati romanesti de tigani sa cinte in Germania la spectacolele organizate de ei. 40 de familii de tigani banateni stabiliti in Germania au fost incintati de calitatile vocale deosebite si de comunicarea cu publicul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS