14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnele asociatii de locatari din Severin nu mai au apa

Unele asociatii de locatari din Severin nu mai au apa

Datoriile asociatiilor de locatari-proprietari din municipiul Drobeta Turnu Severin catre societatea de apa-canal SECOM SA se ridica la peste 17 miliarde de lei.

In prezent sint debransate Asociatia 78 Alion, pentru o datorie de 88 de milioane de lei, la care se adauga majorari de intirziere, in valoare de 92 de milioane de lei, Asociatia 95 Meva 1, Asociatia 95 Meva 2 si Asociatia 95 Meva 3. De asemenea, se lucreaza la debransarea altor doua asociatii, respectiv Asociatia 33 CET si Asociatia 58 Calarasi.

Cel mai mult au avut de suferit locatarii blocului de garsoniere din cadrul Asociatiei Foresta din Drobeta Turnu Severin, care nu au beneficiat de apa rece, timp de o luna.

Viata locatarilor de aici a devenit un cosmar, in urma gunoiului strins si a mirosurilor greu de suportat. Reprezentantul asociatiei de locatari a spus ca nu poate stringe banii de la oameni, deoarece acestia nu au posibilitati de plata a datoriilor. Mai nemultumiti sint insa cei care au intretinerea achitata, dar nu beneficiaza de acest serviciu. „Sa fie debransati individual cei rau-platnici, nu sa suferim si noi, cei care platim la zi datoriile. Nu putem avea apa, pentru ca unii vecini au restante de peste trei milioane de lei“, a spus Marian Popovici, de 57 de ani. Asociatia Foresta a fost rebransata ieri la reteaua de alimentare cu apa potabila, dupa ce a semnat o conventie cu societatea SECOM, privind esalonarea sumelor de plata restante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS