Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

DIVIZIA A / In ultima partida a etapei a doua a Diviziei A, echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa duminica, pe teren propriu, de formatia Poli AEK Timisoara, cu scorul de 1-0 (1-0). Singurul gol al partidei a fost marcat de Mihai Nicolae, in minutul 37, din penalti. In urma acestui rezultat, Steaua ocupa pozitia a 11-a a clasamentului, cu un punct, in timp ce Poli AEK se situeaza pe locul al patrulea, cu sase puncte.

(M.S.)

CLAUDIU NICULESCU ESTE CURTAT DE GENOA / Formatia Genoa, la care evolueaza romanii Paul Codrea si Adrian Mihalcea, este interesata de achizitionarea atacantului echipei Dinamo Bucuresti, Claudiu Niculescu. Acest transfer este posibil tinind cont de relatiile foarte bune dintre responsabilul tehnic al genovezilor, Fabrizio De Poli, si conducerea clubului Dinamo, de unde au fost transferati, in ianuarie 2002, Mihalcea si Nastase, ultimul jucator fiind cedat in aceasta vara formatiei US Palermo.

(M.S.)

PANDURII / Conducerea tehnica a divizionarei B PanduriiTirgu Jiu a stabilit ieri lotul echipei pentru noul sezon: Hirsu, Balaet – portari; Amzucu, A. Negrila Alexandru (venit de la Corvinul Hunedoara), Cr. Popescu, R. Radoi Romeo, Serbanoiu, Braia – fundasi; Arcanu, Trofin, Nicolaescu, Mocioi, Stirc (Dacia Orastie), E. Gugu (Paringul Novaci), Al. Cirstea (Jiul Petrosani) – mijlocasi; Ad. Popescu, Litoiu, I. Stefan, Vintilescu, Baicu (Sportul Studentesc), Gulin (Viitorul Calarasi), Lapadat (Gilortul Tirgu Carbunesti) – atacanti.

(M.P.)

Exit mobile version