17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiri diverse

Si-a bagat sotia in spital cu… Yamaha

Constantin Tatulescu, de 40 de ani, din Rimnicu Vilcea, mare amator de viteza si posesor al unei motociclete japoneze Yamaha, a avut ghinionul de a fi autorul unui accident petrecut duminica, 25 august, pe raza comunei Ganeasa – Olt. Nenorocirea s-a intimplat in timp ce acesta isi conducea bolidul, cu numarul de inmatriculare VL-10-FZR, pe DN 64. La km 38+700, acesta s-a angajat in depasirea neregulamentara a unei Dacii 1310 conduse de Victor Iordache, de 41 de ani, din Slatina, si avind numarul de inmatriculare OT-61-VYG, care tocmai efectua virajul la stinga. In urma coliziunii a rezultat ranirea grava a Manuelei Tanasescu, de 34 de ani, sotia stapinului motocicletei, care se afla pe locul din spate al bolidului. Aceasta a fost internata la Spitalul Judetean din Slatina cu fractura treimea medie femur drept.

(M.M.)

S-a inecat intr-un piriu de… zece centimetri

Haralambie Oprea, de 43 de ani, din comuna Sprincenata, a fost gasit inecat intr-un piriu pe 23 august. Persoanele care l-au descoperit spun ca apa in care si-a gasit sfirsitul barbatul nu avea mai mult de zece centimetri. In raportul medical se precizeaza ca decesul a fost cauzat de o asfixie mecanica prin inec, pe fondul unei avansate stari de ebrietate. Haralambie Oprea era cunoscut in comuna ca fiind un consumator de alcool. Haralambie Oprea era necasatorit.

(M.M.)

Calatorii accidentati linga Casa Tineretului au fost externati

Toate cele cinci persoane internate saptamina trecuta, dupa ce minibuzul de calatori in care se aflau a fost rasturnat de o masina de pompieri, au fost externate in cursul ultimelor zile. Conform celor declarate de dr. Firmilian Calota, directorul Spitalului de Urgenta Craiova, starea de sanatate a bolnavilor s-a ameliorat simtitor dupa internare, acestia parasind spitalul complet refacuti. „Astazi (luni – n.r.) i s-a facut iesirea din spital si Floricai Solomonscu, de 42 de ani, singura pacienta cu leziuni mai deosebite. Femeia a fost internata in Clinica de ortopedie din cauza unei fracturi deschise la nivelul claviculei drepte“, a precizat Calota.

(S.T.)

Toata familia a ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc duminica pe raza municipiului Bailesti. Autoturismul Dacia, cu numarul de inmatriculare DJ-72-FMD, condus de Valu Dragomir, de 58 de ani, s-a angajat in depasirea unei carute si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul Ford Scorpio, cu numarul de inmatriculare DJ-03-UUM, condus de Dan Cioara. In urma impactului, cei trei pasageri ai Fordului si conducatorii auto au fost grav raniti. In prezent, familia Cioara – Dan, de 43 de ani, Mirela, de 40 de ani, Iulia, de 11 ani, si Radu Elena, de 65 de ani – se afla internata la Spitalul de Urgenta Craiova.

(S.S.)

Si-a scos in strada sotia si fiul

Gheorghe Udrea, de 44 de ani, din Craiova, cu chef de scandal, nu numai ca a deranjat duminica linistea vecinilor intr-o zi destinata somnului si trindavelii, dar i-a luat la boabe marunte si pe membrii familiei sale. Si pentru ca numarul sa fie complet, i-a dat binisor afara din casa pe sotie si pe fiu. Fireste ca a venit politia care, in urma cercetarilor, l-a introdus pe Gheorghe in arest, pe baza de proces-verbal, urmind sa fie prezentat Judecatoriei cu propunerea de sanctionare.

(S.S.)

Conducerea PD Gorj a debransat sediul partidului de la reteaua de termoficare

Conducerea organizatiei judetene Gorj a Partidului Democrat a decis sa debranseze de la alimentarea cu agent termic sediul din Tirgu Jiu al acestei formatiuni politice. Motivul il reprezinta costurile mari pentru incalzire care au fost estimate pentru aceasta iarna. Reprezentantii PD au declarat ca li s-a spus ca vor plati lunar 11 milioane de lei, suma care, spun ei, li se pare exagerata. Pentru acelasi spatiu, democratii au platit iarna trecuta sapte milioane de lei.

(C.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS