10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

GdS va raspunde

Sesizare nefondata

Trusca Preda, din comuna Bucovat – Dolj, a semnat, in numele mai multor angajati ai firmei GEMACT INTERNATIONAL Mofleni, o sesizare referitoare la neplata salariilor de catre firma mentionata din luna aprilie anul curent.

GdS: Pe linga faptul ca nu aveati permisiunea colegilor de a semna sesizarea in numele lor, datele furnizate nu sint sustinute de acestia si nu reflecta realitatea.

(E.L.)

I s-a taiat padurea

Costinel Ghiga, din satul Milovan, comuna Predesti, ne scrie ca, anul trecut, i s-a taiat o suprafata de padure de catre, zice Domnia sa, Maria Marinas. La cererea proprietarului, primaria si politia s-au deplasat la fata locului si au intocmit proces-verbal de constatare, stabilindu-se si prejudiciul in valoare de 26 de milioane de lei. Costinel Ghiga este suparat ca Parchetul l-a scos de sub urmarire penala pe cel care i-a taiat padurea.

GdS: Ca fapta sa fie penala, trebuie sa intrunesca trei elemente. Probabil ca fapta despre care ne-ati relatat nu le intruneste, asa se explica rezolutia Parchetului. Va mai ramine sa recuperati prejudiciul pe cale civila.

(M.D.)

De ce nu mi se da ajutor?

Adriana Andreias, din comuna Ionesti – Gorj, ne-a scris ca are un copil nascut cu handicap sever, pe care il are in ingrijire, si nu stie de ce nu primeste un ajutor.

GdS: Ca sa primiti un ajutor pentru ingrijirea copilului cu handicap, trebuie sa-l duceti in fata unei comisii de medici specialisti care sa-i stabileasca gradul de handicap, dupa care, de la Inspectoratul Teritorial de Stat pentru Persoanele cu Handicap, veti afla cum se intocmeste dosarul pe baza caruia se platesc ajutoarele.

(M.D.)

Raspunsurile lui Dinel Staicu au socat o doamna!

Doamna Ioana Popescu, din Craiova, ne-a scris ca a fost socata de raspunsurile oferite de Dinel Staicu, actualul patron al echipei de fotbal Universitatea, in cadrul unei emisiuni difuzate de un post local de radio:

„Pe mine m-a socat felul in care Dinel Staicu se eschiva de a raspunde la obiect la intrebarile domnului Serbanoiu, de la consiliul judetean, care mie, ca ascultator, mi s-a parut ca tine la banii publici. Daca are atitia bani precum s-a laudat, nu inteleg de ce Staicu mai apeleaza si la consiliul local. V-as ruga sa-l intrebati dumneavoastra, pentru ca in emisiunea respectiva mi s-a parut ca a jucat un teatru ieftin.“

GdS: Stimata doamna, probabil ca Dinel Staicu nu este nici el mai fraier decit altii care ezita sa raspunda la intrebari incomode. Pai, daca spuneti ca la o emisiune radiofonica a driblat intrebarile care nu-i conveneau, ce rost ar mai avea sa i le punem si noi o data? Chiar credeti ca noua ne-ar da niste raspunsuri amanuntite si la obiect? Sa fim seriosi.

(L.B.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS