Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

FC EXTENSIV / Pina la debutul noului sezon competitional, divizionara B din Parcul „Romanescu“ va disputa mai multe jocuri de verificare. Primul dintre ele a fost programat aseara, la Pitesti, in compania echipei locale FC Arges. Extensiv va juca simbata, de la ora 11.00, in Valea Rosie, cu UFC Electro, iar saptamina viitoare are programate inca trei amicale: cu Rulmentul Alexandria (marti, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“, si joi, de la ora 17.00, la Alexandria) si Petrolul Ploiesti (simbata, in deplasare). Pe 21 august, Extensiv va juca din nou cu Petrolul Ploiesti (pe teren propriu).

(M.S.)

MECI AMICAL / Intr-un meci amical disputat ieri pe terenul „Combinat“, Pan Group Armata Craiova a invins-o pe Chimia Craiova cu scorul de 3-1 (3-1), golurile fiind marcate de Turcila (2), Burghiu, respectiv Iscruleasa. Pan Group Armata i-a avut in teren pe: Irimin – Trinculescu, Tanasie, Sodoleanu, Ghita – Dinu, Negrea, Stanculescu, Grigorie – Turcila, Burghiu. Au mai jucat: Petrescu, I. Mircea, Bazavan, G. Popescu. Chimia a evoluat in urmatoarea distributie: Popescu – Stanciu, Dina, Chelu, Coman – Paun, Surcel, Balutoiu, Dragomir – Stirbulescu, Iscruleasa. Au mai evoluat: Balan, Pitiche, Tirziu, Ilie, Anghelache si Raducan.

(M.S.)

CUPA ROMANIEI / Cistigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei la fotbal, Viitorul Cosoveni, grupare care activeaza in Elita, va juca simbata, in cadrul primei etape a fazei nationale, in compania divizionarei C Dierna Orsova. Intilnirea se va disputa pe stadionul „Armata“ din Craiova, de la ora 11.00, si va fi arbitrata de M. Prunariu (Tirgu Jiu), Ad. Popescu si R. Vitan (ambii din Craiova).

(M.S.)

Exit mobile version