16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateALPROM SA - certificata calitativ dupa ultimele standarde

ALPROM SA – certificata calitativ dupa ultimele standarde

Societatea slatineana ALPROM SA a primit in urma cu aproximativ doua saptamini recunoasterea calitatii produselor sale, precum si a managementului de mediu aplicat.

Directorul societatii, Gheorghe Stoica, a spus ca acest lucru s-a intimplat dupa o perioada de audit de patru zile, timp in care specialistii Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) au analizat parametrii tehnico-economici. In ceea ce priveste managementul de mediu, directorul SC ALPROM SA Slatina a spus ca societatea era autorizata din acest punct de vedere, dar acest certificat vine acum ca o confirmare a unor investitii de noua miliarde de lei in cursul anului trecut si de alte cinci miliarde de lei preconizate pentru acest an.

„Investitiile s-au indreptat in special catre constructia unei halde ecologice, pe Valea Urlatoarea, care a costat sapte miliarde de lei, dar si catre achizitionarea de filtre de aer, instalatii de automatizare sau de imbunatatire a arderii“, a precizat acesta.

Festivitatea de inminare a certificatului de asigurare a calitatii, conform standardului ISO9001, ultima versiune 2001, si a celui privind managementul de mediu, conform standardului ISO 14001/1996, se va desfasura astazi dimineata, la sediul societatii, in prezenta oficialitatilor locale, judetene si a reprezentantilor SRAC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS