6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

CINEMA SI CINEMUZICA

Jada Pinkett Smith lucreaza la o piesa pentru coloana sonora a filmului The Matrix: Reloaded. Sotul sau, Will Smith, a declarat ca Jada a colaborat cu el la realizarea noului sau album. Actorul si solistul a mentionat, de asemenea, ca sotia sa lucreaza la noua piesa la studioul pe care cei doi il au la domiciliu.

Jennifer Lopez a pozat nuda, la dus, pentru campania de publicitate pentru lansarea noului sau parfum. Singurul articol de imbracaminte pe care il poarta este o esarfa legata la cap. Ea isi foloseste bratele „pentru a-si acoperi locurile secrete“. Reclama va aparea in revistele din SUA cu sloganul „Fresh, sexy, clean. It’s the Glow. The new fragrance by Jennifer Lopez“. Conform cotidianul britanic The Sun, reclama a trebuit sa fie schimbata in ultimele minute. Printul original o prezenta pe Jenifer Lopez intr-o ipostaza romantica impreuna cu fostul ei sot, Cris Judd, inainte de despartirea lor dupa opt luni de casatorie. Starul american a semnat un contract cu compania de cosmetice Lancaster pentru distributia globala a parfumului. Acesta va fi lansat in toamna in Marea Britanie, Germania, Austria si Elvetia.

Angelina Jolie, actrita americana care a interpretat pe marele ecran personajul de jocuri video Lara Croft, divorteaza de realizatorul si actorul Billy Bob Thornton. Angelina Jolie, in virsta de 27 de ani, care din august 2001 este ambasadoare voluntara a Inaltului Comisariat pentru Refugiati al ONU, a depus miercuri cererea de divort la tribunalul din Los Angeles. Potrivit dosarului de divort, ea pretinde sa-si pastreze bijuteriile, toaletele si veniturile din perioada cuprinsa intre data inaintarii divortului si pronuntarea acestuia. In plus, ea cere sa nu plateasca pensie fostului sau sot si sa i se acorde custodia exclusiva a copilului cambodgian pe care l-au adoptat, fiind de acord ca Thornton sa aiba totusi drept de vizita. „Sint suparata si trista. Este un moment dificil si trist pentru mine“, afirma actrita intr-un interviu in US Weekly, aparut chiar in ziua in care a depus cererea de divort. Cei doi erau casatoriti de doi ani si isi tatuasera fiecare numele celuilalt. De asemenea, ca semn al iubirii care ii unea, fiecare purta la git o amuleta cu singele celuilalt. In ultimele trei luni, cei doi au locuit separat si au evitat sa se intilneasca. Aceasta a fost a doua casatorie a Angelinei Jolie si cea de-a cincea pentru Billy Bob Thornton.

AndreEA va da astazi autografe la lansarea E.P.-ului „AndreEA“, ce contine si o piesa in memoria tatalui cintaretei, intitulata „Pling, pling, pling“. In afara de slow-ul dedicat de AndreEA tatalui ei, E.P.-ul cuprinde sapte track-uri. Piesa „Prea tirziu“, primul single de pe album, este o piesa pop-dance, cu influente trance si are trei remixuri realizate de DJ Raoul, Toxica si SVR4. In schimb, „Saruta-ma si taci“ este o piesa in stil funky, iar „Sa te cred iar?“ este dance si are o varianta featuring Marius Moga, cel care semneaza muzica si textele acestor piese. „Prea tirziu“ este singura piesa care beneficiaza de un videoclip, a carui premiera a avut loc luni. Clipul a fost filmat in 2 si 3 iulie, la 30 km de Bucuresti, in doua locatii: una pe malul Argesului, a doua, un pod in paragina. AndreEA a fost la un pas sa cada pentru ca traversele podului erau situate la aproape un metru distanta una de alta. Ea a fost prinsa in extremis de brat de catre un operator. Videoclipul a avut premiera luni. AndreEA va da, la sfirsitul saptaminii, autografe pe caseta sau CD-ul noului E.P, care a aparut pe piata in 15 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS