24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn student s-a facut striper

Un student s-a facut striper

Viata lui Adrian Blasiu din Petrosani s-a transformat complet de un an, el devenind peste noapte preferatul fetelor si al femeilor care frecventeaza localurile de strip-tease masculin. Activitatea si-a inceput-o anul trecut, fiind ambitionat de baietii de la Chipendales. De atunci, a lucrat in mai multe localuri, printre care si clubul Universitatii din Petrosani, unde este si student. Adrian a plecat in Bucuresti, unde a ajuns sa cistige citeva sute de dolari la fiecare spectacol. In prezent, el este in Gorj pentru a sustine citeva show-uri, dupa care va pleca in Japonia, unde i s-a oferit un contract pe trei ani.

Adrian Blasiu s-a obisnuit deja cu luminile scenei, dar si cu fiicele si sotiile oamenilor bogati pentru care a dansat atit in Petrosani, cit si in Bucuresti. Mai intii a evoluat pe la petreceri, unde primea ovatii la scena deschisa, prima aparitie in public avind-o anul trecut, intr-un restaurant din Petrosani. Acolo a fost remarcat de catre patron, care i-a oferit un contract. Intre timp a incercat sa isi faca o trupa cu care sa evolueze in Clubul studentilor din cadrul Universitatii din Petrosani, insa s-a izbit de refuzul rectorului, care nu a dorit astfel de activitati in cadrul institutiei pe care o conduce. La Bucuresti a fost cooptat in trupa Flamingo, din care fac parte cei mai cunoscuti striperi din Romania.

„In Petrosani a mers bine la inceput, insa lumea nu prea are bani. In Bucuresti am lucrat o perioada si ca model, insa am revenit tot la pasiunea mea care imi aducea si cei mai multi bani. Parintii sint incintati, pentru ca am banul meu si nu am mai apelat la ei. Ei m-au inteles“, a marturisit Adrian.

O zi din viata unui striper

O zi din viata lui Adrian Blasiu este incarcata, incluzind obligatoriu sala de forta timp de doua ore, precum si exercitii si dansuri. De asemenea, si regimul alimentar bazat pe fructe si sucuri contribuie la mentinea in forma. Nu ii este teama de concurenta, fiind pregatit sa faca fata exigentelor.

„De foarte multe ori am fost chemat la spectacole private pentru a ma dezbraca in fata sotiilor de tineri bogati din Bucuresti sau de stabi din Petrosani. Imi aduc aminte ca in Bucuresti am ramas singur cu mai multe sotii de bogatani care ma facusera «cadou» nevestelor. Ei au iesit din camera si dupa citeva minute femeile faceau de paza la usa, pentru ca vreun sot mai curios sa nu intre. Le-am dezbracat pe toate. Erau in extaz. Sint si momente in care sint injurat de catre sotii care isi iau acasa nevestele din baruri“, a spus tinarul striper.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS