10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePunem pariu ca-i vara?

Punem pariu ca-i vara?

„Punem pariu ca-i vara?“, emisiunea care a cistigat pariul audientei acestei veri, se pregateste pentru o alta editie cu surprize de proportii pe apa, in aer si pe uscat. Simbata aceasta, de la ora 21.00, Mihaela Radulescu si Razvan Spiridon, sustinuti de intreaga echipa de realizatori, vor lansa inca o data pariul cu sportul extrem.

Toata lumea a auzit cu siguranta de schi nautic. „Punem pariu ca-i vara?“ de simbata aceasta propune insa o premiera – schiul nautic facut in piscina. Ramine sa vedem cu totii simbata seara care dintre invitati va avea curajul sa incerce in direct la B1 TV acest sport. O alta surpriza va fi prezentarea de moda „DADA“, si ea atinsa de „microbul“ sportului extrem, cita vreme modelele vor defila pe un podium cu totul neconventional, la o viteza de 60 km/h.

Tot in aceasta simbata seara, la „Punem pariu ca-i vara?“, sediul general B1 TV de la hotelul Rex din Mamaia se va transforma la propriu, pentru citeva ore, intr-un cartier general intesat de armata. O trupa compusa din sapte jandarmi de la Brigada Speciala de Interventii a Jandarmeriei isi va dovedi buna pregatire in aplicatii de mare complexitate. Pe un alt front, o echipa de parasutisti va executa salturi de la o altitudine de 1.000 de metri pentru a fi recuperati din mare de catre scafandri. Toate probele vor fi atent supravegheate de catre primarul Constantei, Radu Mazare.

Pentru editia de simbata aceasta au raspuns ordinului de recrutare in tabara „Punem pariu ca-i vara?“ trupele ASIA, ADRIA, Sensor, Supermarket si Proconsul. Singurul recrut rebel, Pepe, va refuza sa poarte hainele cazone in favoarea spiritului si ritmurilor latino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS