10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInflatie de candidati la examenul de titularizare din Olt

Inflatie de candidati la examenul de titularizare din Olt

Din cele 642 de persoane care au intentionat initial sa participe la examenul de titularizare pe posturi si specialitati in invatamintul preuniversitar din judetul Olt din 16 iulie, s-au prezentat doar 589.

Acestea au incercat sa ocupe unul din cele 112 posturi scoase la concurs de Inspectoratul Scolar Judetean Olt, dintre care 59 au fost in mediul urban, iar 53 in mediul rural.

Cei mai multi „catindati“, 235, s-au inregistrat in cazul posturilor de invatatori, la polul opus aflindu-se catedra de desen, unde a concurat doar o singura persoana.

Situatia concurentilor la celelalte discipline s-a prezentat astfel: 51 de persoane au concurat pentru posturile de la catedra de limba romana, 48 la educatoare, 44 la matematica, 40 la istorie, 38 la geografie, 36 la limba engleza, 34 la chimie, 29 la fizica, 27 la educatie fizica, 17 la religie, 14 la limba franceza, 12 la informatica, 11 la stiinte socioumane, iar la disciplinele de specialitate si cele tehnice au fost cite doi candidati.

Lucrarile se vor corecta in centrul universitar de la Craiova, iar rezultatele se vor afisa miine, 19 iulie. Persoanele nemultumite de rezultate vor putea depune contestatii in aceeasi zi si in cea urmatoare. Pe 25 iulie, la sediul Grupului Scolar Metalurgic din Slatina va avea loc repartizarea pe catedre a noilor profesori. Din 28 iulie va incepe restituirea dosarelor celor admisi, dar ramasi „pe dinafara“ la repartizare, pentru ca acestia sa-si poata depune dosarele in alte judete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS