16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSeverinenii aleg strandurile ca sa se bronzeze

Severinenii aleg strandurile ca sa se bronzeze

In urma controalelor efectuate de specialistii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Mehedinti la strandurile din judet, acestea au primit aviz favorabil, astfel ca, incepind cu 2 iunie, strandul de la Schela si-a deschis portile.

Pretul unui bilet de intrare este de 7.000 de lei pentru copii, elevi, studenti si pensionari, restul populatiei platind 15.000 de lei. De asemenea, programul strandului este de la 8.30 la 20.00, de luni pina vineri, iar in timpul week-end-ului, strandul este deschis de la ora 8.00 la ora 20.30. Severinenii s-au declarat multumiti de conditiile oferite de strand, o parte dintre ei venind la Schela si pentru proprietatile curative ale apei din bazin.

„Am auzit ca are ceva proprietati curative apa de aici si vin in fiecare vara. Astazi este a doua sedinta, ca abia acum am intrat in concediu, dar o sa mai vin cu familia. Imi place si nici nu putem avea alte pretentii, ca este aproape de casa si este ieftin. Daca la mare nu putem merge, macar sa ajungem la un strand. Cu un milion de lei, putem sta la soare aici, doua saptamini, pe cind la mare stai doua zile de banii astia“, a spus Cornel Stoian, de 42 de ani, din Drobeta Turnu Severin. Strandurile au devenit o alternativa la plaja marii, in special din cauza tarifelor, dar si a timpului liber pe care il au la dispozitie severinenii. Cei mai multi prefera sa stea citeva ore pe zi la soare, dupa serviciu.

„Venim dupa ce terminam serviciul si mai venim in week-end, dar ne simtim bine. Vom incerca sa mergem si la mare daca vom reusi sa stringem bani. Daca nu, vom vedea ce este de facut. Cel mai probabil, ne vom petrece vara aici. Nu am strins bani pina acum, dar vedem in august ce facem, cu salariile si cu CAR-ul“, a spus Tudor Boroianu, de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS