21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeneralul Pavel Abraham a trecut prin Mehedinti

Generalul Pavel Abraham a trecut prin Mehedinti

Colegii ii spun Maky. Stirista convinsa, Simona se numara printre „fondatorii“ Radio Sud si este cu siguranta una dintre cele mai cunoscute voci „de la SUD“. „Buna ziua! Sint Simona Bautoru si va prezint stirile orei…“ – o formulare care in timp a devenit un fel de emblema pentru post.

A vrut sa faca stiri pentru a se mai vindeca de timiditate, stres si agitatie. Nu i-a reusit deloc. „Uite cit mai am pina la buletin si eu n-am stiri! Mama, ce ma fac?!“ este una dintre replicile ei preferate. Colegii s-au obisnuit cu ea si…o lasa in pace.

Are un bioritm cam ciudat: ii place sa inceapa ziua cit mai devreme, ora ideala fiind (tineti-va bine!), trei dimineata. In acest fel, zice ea, randamentul intelectual Secretarul de stat in Ministerul de Interne, generalul Pavel Abraham, a fost la mijlocul saptaminii trecute intr-o vizita de lucru de doua ore in judetul Mehedinti.

Prezenta oficialului din Ministerul de Interne a fost tinuta in mare secret de catre oficialitatile locale si a prilejuit o intilnire cu reprezentantii unitatilor Ministerului de Interne din judet: Inspectoratul Judetean de Politie Mehedinti, Grupul de Pompieri „Drobeta“, Comandamentul Teritorial de Jandarmi si Inspectoratul Judetean de Protectie Civila.

Generalul Paul Abraham a luat cunostinta despre dificultatile financiare cu care se confrunta aceste institutii, dar si despre probleme de securitate ale granitei de sud vest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS