24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Kestii lumesti

O fabrica italiana si-a supus toti angajatii la o dieta drastica siu scopul maririi randamentului de munca si al mentinerii sanatatii. Firma, de profil electronic, a cerut personalului, compus din 150 de oameni, sa manince acasa si la serviciu doar anumite alimente, timp de o luna. Meniul a fost creat special de un medic dietician. Managerul companiei spune ca este un lucru bun ca angajatii sa aiba o sanatate buna, pentru a putea desfasura activitatea cu un tonus mai bun.

Un clarvazator din Germania citeste viitorul clientilor sai pipaindu-le fesele goale. Germanul spune ca fesele au linii asemanatoare celor ale palmelor miinii. Clarvazatorul, in virsta de 40 de ani si orb inca de cind avea trei ani, spune ca dorsalul este mai „intens“ decit mina si poate citi mai usor liniile. El spune ca poate oferi informatii despre personalitatea clientilor, starea materiala si sanatate.

Un cotidian chinez a publicat fotografii cu barbati care si-au dat jos camasa din cauza caldurii. Ziarul a considerat gestul de a-ti arata bustul gol in public ca fiind un obicei necivilizat. In ultimele doua saptamini, ziarul a publicat diverse fotografii cu barbati fara camasi, incercind prin felul acesta sa-i discrediteze. Unele companii au oferit chiar tricouri gratis pentru cei ce isi expun bustul in public.

Un primar al unui orasel francez a dat noi legi impotriva turistilor care miros. El le-a dat voie politistilor sa opreasca orice turist imbracat in costum de baie si sa verifice daca acesta miroase urit. Oricine este gasit ca miroase urit va fi obligat sa se imbrace sau va plati o amenda. Primarul spune ca turistii care miros a transpiratie sau a lotiuni pentru bronz ii taie pofta de mincare ori de cite ori se plimba pe terasa restaurantului sau preferat. Capetenia orasului a mai pregatit si niste tricouri pentru turisti, insa personalul hotelier crede ca oamenii vor refuza sa le poarte, deoarece se vor simti, in felul acesta, etichetati.

Politistii germani au fost nevoiti sa trezeasca un somnambul dupa ce l-au gasit umblind pe strada dezbracat. Sofer de camion, in virsta de 45 de ani, barbatul era complet dezbracat, purtind doar o pereche de papuci. In momentul in care politistii l-au trezit, el s-a aratat foarte mirat de acest incident, neamintindu-si altceva decit ca si-a parcat masina pentru a trage un pui de somn.

Un fost soldat din India l-a dat in judecata pe superiorul sau deoarece acesta l-a obligat sa-si rada mustata in urma cu sapte ani. Ofiterul i-a ordonat unui barbier sa ii dea jos mustata indianului intr-o piata publica drept pedeapsa deoarece acesta a refuzat sa paraseasca o casa inchiriata. Indianul primise chiar citeva premii pentru mustata sa groasa in timpul perioadei stagiului militar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS