3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Noutati din muzica

George Michael a lucrat in ultimul timp la realizarea videoclipului pentru urmatorul sau single, intitulat „Shoot The Dog“. Single-ul va ajunge in magazinele de specialitate din Marea Britanie in prima saptamina a lunii viitoare. In videoclip, George incearca sa faca sex cu sotia prim-ministrului britanic Tony Blair. De asemenea, artistul lucreaza in continuare la noul sau album, printre colaboratorii sai numarindu-se si cei de la Daft Punk, care vor pune in slujba proiectului talentul lor in muzica tehno. Fanii lui George vor avea posibilitatea de a-i pune intrebari in legatura cu noul sau videoclip in cadrul unui webchat care va avea loc saptamina viitoare. Evenimentul va avea loc, pe 10 iulie, pe site-urile MTV din Regatul Unit si Irlanda. Videoclipul piesei „Shoot The Dog“ a fost difuzat in premiera saptamina trecuta de catre postul MTV.

Kylie Minogue a cistigat un premiu muzical la editia din acest an a DanceStar Awards, eveniment care a avut loc la Palatul Alexandra din Londra. Artista a primit distinctia „cea mai buna piesa de top“ pentru hitul „Can’t Get You Out Of My Head“. Printre artistii care au mai primit premii se numara Fatboy Slim, pentru „cel mai bun videoclip“, cu „Weapon Of Choice“ si So Solid Crew, care a primit distinctia acordata „celui mai bun grup garage“.

Natalie Imbruglia a negat zvonurile potrivit carora s-a fi despartit de prietenul sau, Daniel Johns. Cei doi sint impreuna de trei ani, insa solistul de la Silverchair sufera de artrita reactiva. Artista australiana a avut in ultimele saptamini legaturi amoroase cu fostul sau iubit, Lenny Kravitz si cu solistul formatiei Coldplay, Chris Martin. Intr-un interviu acordat publicatiei The Herald Sun, Natalie Imbruglia a declarat insa ca este impreuna cu Daniel si este sigura ca el este barbatul potrivit pentru ea..

Noel Gallagher sustine ca noua sa ambitie este aceea de a compune muzica unui film, insa spune ca nu se da peste cap pentru a-si realiza visul. Artistul mentioneaza ca nu doreste sa-l imite pe Damon Albarn, despre care spune ca „este un tip care cere palme“ si care a inceput o gramada de alte proiecte muzicale. Noel a precizat insa ca un nou proiect pentru el nu va insemna totodata si sfirsitul trupei Oasis.

Formatia „The Who“ va continua totusi turneul in Statele Unite in ciuda faptului ca basistul John Entwistle a murit joia trecuta. Locul sau va fi luat de Pino Palladino. Pete Townshend si Roger Daltrey au hotarit sa mearga mai departe, desi nu stiu daca aceasta ar fi fost si dorinta lui John. Artistii au simtit pur si simplu ca este de datoria lor sa continue, pentru fani, pentru organizatori si pentru toti cei care si-au adus contributia la realizarea acestui turneu. Primul spectacol fara John a avut loc ieri la Los Angeles.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS