Acasă Actualitate Kestii lumesti

Kestii lumesti

Un chinez politicos

Un chinez, care a calatorit pentru prima oara in viata cu avionul, a incercat sa deschida usa avionului deoarece voia sa scuipe. Membrii echipajului l-au gasit pe barbat, incercind sa deschida usa de urgenta. In momentul in care a fost oprit de unul dintre pasageri, barbatul s-a justificat spunind ca dorea sa expectoreze. El a fost arestat cind avionul a aterizat in Shanghai.

Prea mult par strica la stomac

Medicii din nordul Indiei au indepartat aproape un kilogram si jumatate de par din stomacul unei fete de 16 ani. Parintii spun ca adolescenta avea obiceiul, inca din copilarie, sa isi smulga parul, dupa care il inghitea. Tatal spune ca, la inceput nimeni nu a dat prea multa importanta gestului, insa situatia a devenit alarmanta atunci cind fata a inceput sa exagereze cu inghitirea parului. Tatal este putin ingrijorat si de gurile cunoscutilor, care ar putea crede ca fata isi inghitea podoaba capilara pentru ca parintii nu ii dadeau mincare suficienta.

Vaca mincatoare de pui

Fermierii unui sat din Serbia spun ca o vaca le-a mincat puii. La inceput, localnicii au crezut ca vinovata de disparitia puilor este o vulpe. Un ziar local spune ca satenii au chemat medicii veterinari pentru a incerca sa descopere de ce vacile maninca puii. Unul dintre fermieri spune ca singurul mod prin care poate sa-si opreasca vaca de a mai minca pasarile este de a imparti cu ea friptura pe care o serveste la cina.

Politicianul travestit

Un politician italian a fost prins imbracat in haine femeiesti si facind sex in masina cu un alt barbat, intr-un parc dintr-un orasel din nordul Italiei. Potrivit politiei, demnitarul purta pantofi cu toc, peruca si dresuri. Politicianul a fost amendat cu 50 de dolari si acuzat de comportament indecent. El a refuzat sa faca vreun comentariu asupra acestei situatii.

Vrajitoria face ravagii in rindul australiencelor

Vrajitoria este religia care ocupa cel mai mult teren acum in Australia. In prezent, numarul de vrajitoare din aceasta tara a crescut de la 2000, cit erau in urma cu cinci ani, la aproape 10.000. Ziarul The Herald Sun spune ca majoritatea organizatiilor religioase crestine si-au pierdut mare parte a enoriasilor in ultimii cinci ani.

Hot cu ghinion la furat

Un hot italian a fost arestat dupa ce s-a intors la locul crimei pentru a-si cauta cheile de la masina. Hotul a reusit sa sustraga 3.000 de lire sterline dintr-un oficiu postal din nordul Italiei. El a fost prins de politisti dupa ce s-a intors, imediat dupa furt, ca sa-si recupereze cheile de la masina pe care le uitase pe tejghea. Personalul a inchis usa si nu i-a permis individului sa mai intre. Un angajat spune ca hotul devenise chiar disperat, implorind sa se deschida usa, si a tinut-o intr-o asemenea lamentare pina la sosirea politiei.

In piscina cu orice pret

Politia din New York a fost nevoita sa pulverizeze spray cu piper asupra unei multimi de oameni care a incercat sa dea buzna intr-o piscina din cauza caldurii toride de afara. Orasul New York trece in aceste zile prin temperaturi neobisnuite de ridicate. Politia a spus ca nimeni nu a fost ranit, iar ordinea a fost imediat restabilita dupa folosirea sprayului. Desi piscina are o capacitate de 2.500, numai 700 de persoane au intrat deoarece nu s-au gasit destule colace de salvare disponibile.

Exit mobile version